بررسی غلظت فلزات سنگین روی و مس در بافت خوراکی ماهیان حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) در منطقه حرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی غلظت فلزات سنگین روی و مس در بافت خوراکی ماهیان حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) در منطقه حرا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی غلظت فلزات سنگین روی و مس در بافت خوراکی ماهیان حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) در منطقه حرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت فلزات سنگین روی و مس در بافت خوراکی ماهیان حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) در منطقه حرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی غلظت فلزات سنگین روی و مس در بافت خوراکی ماهیان حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) در منطقه حرا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زانکو

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: به دلیل افزایش استقرار صنایع در سواحل و توسعه شهرهای ساحلی، اکوسیستم های آبی و آبزیان آنها از آلاینده های تخلیه شده به ویژه فلزات سنگین تاثیر می پذیرند. فلزات سنگین پس از ورود به اکوسیستم های آبی در بافت های آبزیان و از جمله ماهیان تجمع یافته و نهایتا وارد زنجیره غذایی شده، می توانند از طریق تغذیه از ماهیان آلوده وارد بدن انسان گردند. در این مقاله نمونه های ماهیان خوراکی حلوا سفید (Pampus argenteus) و گاریز (Liza klunzingeri) به منظور تعیین غلظت فلزات سنگین (Cu, Zn) در بافت عضله از منطقه حفاظت شده حرا واقع در استان هرمزگان جمع آوری گردید.روش بررسی: در این مطالعه تعداد ۷۲ عدد از گونه گاریز و ۵۴ عدد گونه حلواسفید صید شد. بافت عضلانی نمونه ها مورد مطالعه قرار گرفته و غلظت فلزات سنگین بر حسب میکروگرم بر گرم می باشد که به وسیله دستگاه جذب اتمی کوره گرافیتی مدل PERKIN-ELMER 3030 تعیین غلظت گردید. آنالیزهای آماری صورت گرفته در این مطالعه با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت.یافته ها: این مطالعه نشان داد که میانگین غلظت فلزات روی و مس در بافت عضله، به ترتیب ۶.۶۹، ۰.۹۲ میکروگرم بر گرم در ماهی حلوا سفید و ۳.۵، ۰.۵۵ میکروگرم بر گرم در ماهی گاریز بود. همچنین نتایج حاصل از بررسی های آماری، حاکی از پایین بودن میزان روی و مس در عضله ماهیان مورد بررسی نسبت به استانداردهای جهانی بود.بحث و نتیجه گیری: با توجه به اینکه غلظت هیچ یک از فلزات بالاتر از حد مجاز نبود مصرف گونه های ماهی مورد مطالعه از نظر سلامت عمومی خطرآفرین نمی باشد.

کلید واژه: فلزات سنگین، عضله، ماهی، آلودگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.