مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن ها با ظروف شیشه ای در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن ها با ظروف شیشه ای در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن ها با ظروف شیشه ای در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن ها با ظروف شیشه ای در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن ها با ظروف شیشه ای در صنایع غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۹

استفاده از کالاهای پلاستیکی به خصوص در صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مواد غذایی به دلیل وزن کم و مقاومت مکانیکی بالا، ماده اولیه ارزان، و نگهداری و حمل و نقل آسان بطری های پلاستیکی، روز به روز در حال افزایش است. در این مقاله به بررسی اثرات بطری های پلاستیکی از جنبه های پزشکی، زیست محیطی و مصرف انرژی پرداخته و با بطری های شیشه ای مقایسه می شوند. طبق آمار گزارش شده، پیش بینی شده است، مصرف بطری های پلاستیکی در ایران در سال جاری به بیش از ۹۲۰۰۰ تن افزایش می یابد. زیست تخریب ناپذیری، بازیافت و استفاده مجدد با کیفیت پایین این بطری ها باعث شده که نتوانند مکانی مناسب برای نگهداری مواد خوراکی باشند. انتشار ترکیبات سمی در محیط به خصوص در هوا در حین فرایند تولید، آزاد شدن ترکیبات سمی گوناگون مانند آنتیموان، روی، مشتقات برومید، دی اکسین و فنول ها اثرات مخربی است که این بطری ها بر محیط زیست و انسان خواهند داشت. همچنین استفاده از این ظرف ها به دلیل مشکلات متعدد در بازیافت و هزینه زیاد جهت خاکچال زباله های حاصل از بطری های پلاستیکی، مقرون به صرفه نمی باشند. در مقابل این مواد، بطری های شیشه ای از مواد معدنی ساخته شده که می توانند به راحتی و با هزینه پایین بازیافت شوند (۱۵ تا ۲۰ مرتبه) به گونه ای که بطری های شیشه ای بازیافت شده کاملا کیفیتی مانند بطری های اولیه داشته و نیز انرژی کمتری را نسبت به انرژی اولیه جهت تولید نیازمند هستند. بطری های شیشه ای می توانند محلی ایمن برای ذخیره سازی مواد خوراکی باشند.

کلید واژه: پلاستیک، شیشه، پلی اتیلن ترفتالات، محیط زیست، دی اکسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.