بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Artemisia haussckenechtii در سه مرحله نموی در استان لرستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Artemisia haussckenechtii در سه مرحله نموی در استان لرستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Artemisia haussckenechtii در سه مرحله نموی در استان لرستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Artemisia haussckenechtii در سه مرحله نموی در استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Artemisia haussckenechtii در سه مرحله نموی در استان لرستان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی
تعداد صفحات :۹
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: Artemisia haussckenechtii، درمنه، کامفور، ۱ و ۸-سینئول، سیس-داونون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.