شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان دبستانی شهر همدان و مقاومت دارویی میکروارگانیسم های ایزوله شده در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان دبستانی شهر همدان و مقاومت دارویی میکروارگانیسم های ایزوله شده در سال ۱۳۹۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان دبستانی شهر همدان و مقاومت دارویی میکروارگانیسم های ایزوله شده در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان دبستانی شهر همدان و مقاومت دارویی میکروارگانیسم های ایزوله شده در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان دبستانی شهر همدان و مقاومت دارویی میکروارگانیسم های ایزوله شده در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: عفونت مجاری ادراری دومین عفونت شایع در کودکان بوده و مهمترین عارضه آن آسیب پارانشیم کلیه می باشد. مطالعه حاضر به منظور بررسی شیوع عفونت ادراری بدون علامت در کودکان و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی میکرو ارگانسیم های جدا شده از نمونه های مثبت کودکان دبستانی همدان در سال ۱۳۹۳ انجام شد.روش کار: این مطالعه توصیفی _ تحلیل از نوع مقطعی بود که، ۳۵۰ نمونه ادرار از بین دانش آموزان شهر همدان به روش خوشه ای دو مرحله ای جمع آوری گردید. نمونه های ادراری نیترات مثبت و با pH>7 در محیط های آگار خوندار و مک کانکی آگار کشت داده شده و پس از ۴۸ ساعت نمونه های با حداقل ۱۰۵ کلنی در هر میلی لیتر ادرار به عنوان مورد کشت مثبت و با روشهای استاندارد میکروب شناسی تعیین هویت می شدند. حساسیت پاتوژنهای ادراری به ۱۱ آنتی بیوتیک متداول برای باکتری های گرم منفی و ۱۲ نوع برای باکتری های گرم مثبت با روش استاندارد دیسک دیفیوژن آگار بررسی شد. نتایج با نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ و آزمون کای دو تحلیل شد.یافته ها: نتایج نشان داد که از (%۱۷.۷) ۶۲ دانش آموز مشکوک به عفونت، تعداد ۴۵ مورد به عفونت ادراری مبتلا بودند که میزان شیوع آن ۱۲.۸% بود. شایعترین میکروارگانیسم های جدا شده به ترتیب اشریشیاکلی (%۳۵.۵) ۱۶، استافیلوکوکوس اورئوس (%۱۱.۳) ۱۴، استافیلوکوکوس ساپروفیتیکوس (%۲۰) ۹ و انتروکوکوس (%۱۳.۳) ۶ بودند. همچنین اشریشیاکلی ۱۰۰ درصد نسبت به نیتروفورانتوئین حساس بود. در مورد استافیلوکوک های اورئوس و ساپروفیتیکوس، آمیکاسین بهترین آنتی بیوتیک و در گونه های انتروکوک، اوفلوکساسین مهم ترین آنتی بیوتیک گزارش گردید.نتیجه گیری: با توجه به شیوع، احتمال عود مجدد و یا عوارض عفونت ادراری بدون علائم در کودکان سنین دبستان ضرورت انجام غربالگری، تشخیص و درمان به موقع دانش آموزان این مقطع سنی اهمیت ویژه ای دارد. همچنین پیشگیری از عوامل موثر در عفونت ادراری با آموزش در مدارس ضروری است.

کلید واژه: عفونت ادراری، بدون علامت، کودکان دبستانی، انتی بیوگرام، مقاومت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.