جذب رنگدانه آنیونی زرد GX توسط نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه آهن و منیزیم از محلول آبی در صنایع نساجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جذب رنگدانه آنیونی زرد GX توسط نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه آهن و منیزیم از محلول آبی در صنایع نساجی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جذب رنگدانه آنیونی زرد GX توسط نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه آهن و منیزیم از محلول آبی در صنایع نساجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جذب رنگدانه آنیونی زرد GX توسط نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه آهن و منیزیم از محلول آبی در صنایع نساجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جذب رنگدانه آنیونی زرد GX توسط نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه آهن و منیزیم از محلول آبی در صنایع نساجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۸

در این کار پژوهشی هدف ما بازیافت رنگدانه زرد GX به عنوان آلاینده محیط زیست در فاضلاب های صنعتی به وسیله نانوذرات هیدروکسیدی لایه ای دوگانه است. درابتدا نانو ذره (Fe-Mg-LDH) با ساختاری شبیه به هیدروتالکتیک با استفاده از نمک های نیترات آهن و منیزیم آبدار با نسبت مولی (Mg / Fe) = 1.2 با روش هیدروترمال (دمای بالاتر از ۱۰۰oC) در مخلوط حلال های آب و الکل (۱- پروپانول) و ماده فعال در سطح اتیلن گلیکول در PH=9~10 تهیه شد. جهت دستیابی به اطلاعات کیفی در ارتباط با گروه های عاملی بر روی این ترکیبات از طیف بینی مادون قرمز (FT-IR) و برای بررسی خاصیت کریستالی و اندازه متوسط ذرات (با استفاده از رابطه (دبای- شرر)) باتوجه به پیک های تیز و شدید از روش آنالیز پراش پرتو ایکس XRD استفاده شد. همچنین ریخت شناسی نانوذرات نیز توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM به صورت ورقه ای مشاهده شد. توانایی جذب رنگدانه اسیدی زرد GX به وسیله هیدروکسیدهای لایه ای دوگانه (Fe-Mg-LDH) به روش مبادله یون در ۱۲-۲pH= و دماهای ۳۵oC، ۴۵oC و ۵۵oC توسط طیف نورسنجی (UV-Vis) مطالعه شد. آزمایش های جذب نشان می دهند که مقدار جذب رنگدانه با افزایش دما، به مرور زمان افزایش می یابد که دلیل بر گرماگیر بودن واکنش بین جاذب و جذب شونده است. به علاوه، گرماگیر بودن واکنش، دلیل بر ناهماهنگی سطوح صفحات اکسید می باشد.

کلید واژه: هیدروکسیدهای لایه ای دو گانه، جذب، رنگدانه، زرد GX، طیف نورسنجی (UV-Vis)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.