طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه سبک و راهبردهای تصمیم گیری زنان در مورد سقط یا تداوم بارداری ناخواسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه سبک و راهبردهای تصمیم گیری زنان در مورد سقط یا تداوم بارداری ناخواسته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه سبک و راهبردهای تصمیم گیری زنان در مورد سقط یا تداوم بارداری ناخواسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه سبک و راهبردهای تصمیم گیری زنان در مورد سقط یا تداوم بارداری ناخواسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه سبک و راهبردهای تصمیم گیری زنان در مورد سقط یا تداوم بارداری ناخواسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: طی چرخه زندگی، بسیاری از زنان، بارداری ناخواسته را تجربه می کنند، بنابراین مجبور به تصمیم گیری در مورد ادامه یا ختم بارداری هستند. با توجه به این مهم و نظر به اینکه تا کنون ابزار اختصاصی جهت سنجش وضعیت تصمیم گیری در زنان دارای بارداری ناخواسته طراحی نشده استروش کار: پژوهشگران بر آن شدند این مطالعه را که از نوع ترکیبی اکتشافی متوالی بود، انجام دهند. براساس مفاهیم اصلی و تعاریف نظری و عملی مستخرج از طریق ۳۱ مصاحبه عمیق نیمه ساختار یافته با ۲۳ مشارکت کننده در تبریز، گویه های مناسب و مرتبط با مفاهیم طراحی گردید.یافته ها: مخزن اولیه شامل ۴۲ گویه بود که بعد از روان سنجی صوری و محتوا به ۳۴ گویه تقلیل یافت. پرسشنامه دارای چهار عامل راهبردهای اجتنابی-توجیهی، مقاومت در پذیرش، راهبردهای تحلیلی و راهبردهای تاییدی بود. این چهار عامل در مجموع ۵۰.۸۱ درصد واریانس را تبیین کردند. هفت گویه به علت نداشتن بار عاملی مناسب حذف شدند و پرسشنامه با ۲۷ گویه نهایی شد. ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه، ۰.۸۶ و ضریب همبستگی درون گروهی در دو بار اندازه گیری به فاصله دو هفته، ۰.۹۴ بود.بحث و نتیجه گیری: ابزار طراحی شده، اولین و تنها ابزار اختصاصی معتبر و پایا در حیطه تصمیم گیری زنان دارای بارداری ناخواسته در ایران و جهان است که می تواند برای سنجش نحوه تصمیم گیری زنان دارای بارداری ناخواسته و همچنین سنجش نقش مداخلات انجام گرفته در راستای بهبود وضعیت تصمیم گیری زنان دارای بارداری ناخواسته بکار گرفته شود.

کلید واژه: بارداری ناخواسته، تصمیم گیری، پرسشنامه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.