تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده اصلی افراد به زندگی مشترک آن ها (مورد مطالعه: شهر تهران، سال ۱۳۹۰ -۱۳۸۹)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده اصلی افراد به زندگی مشترک آن ها (مورد مطالعه: شهر تهران، سال ۱۳۹۰ -۱۳۸۹) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده اصلی افراد به زندگی مشترک آن ها (مورد مطالعه: شهر تهران، سال ۱۳۹۰ -۱۳۸۹)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده اصلی افراد به زندگی مشترک آن ها (مورد مطالعه: شهر تهران، سال ۱۳۹۰ -۱۳۸۹)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده اصلی افراد به زندگی مشترک آن ها (مورد مطالعه: شهر تهران، سال ۱۳۹۰ -۱۳۸۹) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات جامعه شناختی ایران

تعداد صفحات :۲۱

در این پژوهش، به تحلیل جامعه شناختی واگیری طلاق از خانواده افراد به زندگی مشترک آن ها پرداخته شده است. به نظر می رسد، افراد با پیش زمینه طلاق در خانواده اصلی نسبت به کسانی که این تجربه را نداشته اند، احتمال طلاق بیشتری دارند. سرایت پذیری طلاق از آن جهت که به روند افزایشی طلاق در جامعه سرعت می بخشد، بسیار حائز اهمیت است. در این بررسی علاوه بر میزان قرابت، به شرایط طلاق از حیث شدت تعارضات میان زوج ها در خانواه اصلی و ارتباط آن با میزان گرایش به طلاق در نسل فرزندان توجه شده است. از «چرخه طلاق» به عنوان چارچوب نظری تحقیق استفاده شده است. این نظریه به شرایط بنیادین جامعه، تعدیل کننده ها و یا انتقال دهنده ها، روند افزایشی آمار طلاق در کنار کاهش تبعات منفی آن و شدت تعارضات در یک مجموعه توجه دارد. پژوهش حاضر مبتنی بر پیمایش با استفاده از مصاحبه نیمه آزاد، مطالعه همبستگی و روش علی- مقایسه ای است. یافته های پژوهش تمام فرضیات تحقیق را مورد تائید قرار داده است. با استفاده از آزمون کای اسکویر (x2)، با اطمینان ۹۵%، طلاق اندیشه شده در خانواده نزدیک به افزایش گرایش به طلاق و به همین سیاق، طلاق انفجاری به واکسیناسیون و کاهش گرایش به طلاق می انجامد. با استفاده از آزمون t گروه های مستقل، با اطمینان ۹۵%، طلاق در فاصله خویشاوندی دور، گرایش به طلاق را افزایش و طلاق در فاصله خویشاوندی نزدیک، گرایش به آن را کاهش می دهد.

کلید واژه: خانواده اصلی، طلاق، سنجیده بودن، شتابزدگی، میزان قرابت، واگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.