بررسی تغییرات ترکیبات کربوهیدراتی، فنلی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در حذف خواب جوانه های جانبی گردوی ایرانی (.Juglans regia L) تحت تیمارهای مختلف سرمادهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات ترکیبات کربوهیدراتی، فنلی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در حذف خواب جوانه های جانبی گردوی ایرانی (.Juglans regia L) تحت تیمارهای مختلف سرمادهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات ترکیبات کربوهیدراتی، فنلی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در حذف خواب جوانه های جانبی گردوی ایرانی (.Juglans regia L) تحت تیمارهای مختلف سرمادهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات ترکیبات کربوهیدراتی، فنلی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در حذف خواب جوانه های جانبی گردوی ایرانی (.Juglans regia L) تحت تیمارهای مختلف سرمادهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات ترکیبات کربوهیدراتی، فنلی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در حذف خواب جوانه های جانبی گردوی ایرانی (.Juglans regia L) تحت تیمارهای مختلف سرمادهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این پژوهش مطالعه اثر تیمار ساعات مختلف سرمادهی بر حذف خواب جوانه های جانبی گردو، متابولیسم کربوهیدرات ها، محتوای ترکیبات فنلی و فعالیت پراکسیداز محلول، دیواره ای و پلی فنل اکسیداز بود. در این راستا شاخه های یک ساله درختان ۱۰ ساله روستای زیارت (از توابع شهرستان گرگان)، پس از خزان برگ ها به صورت تصادفی جمع آوری و به قطعات ۹ سانتی متری حاوی یک جوانه جانبی تقسیم و در دمای ۴±۱ درجه سانتی گراد تحت زمان های مختلف (۰، ۷۰۰، ۱۴۰۰ ساعت) قرار گرفتند و سپس در شرایط القایی شکوفایی جوانه (۲۵±۲ درجه سانتی گراد، فتوپریود ۱۲ ساعت نور ۱۲ ساعت تاریکی و شدت نور سفید فلورسانت (۲۰ m mol m-2 s-1 واقع شدند. نتایج نشان داد که تیمارهای ۷۰۰ و ۱۴۰۰ ساعت سرمادهی، درصد و سرعت حذف خواب را در جوانه های جانبی گردوی ایرانی در مقایسه با شاهد به شکل معنی داری افزایش و زمان آغاز شکوفایی را کاهش داد. همچنین سرمادهی سبب تجزیه نشاسته و قندهای غیراحیایی و افزایش قندهای احیایی شد که با افزایش درصد حذف خواب جوانه ارتباط مثبت و معنی داری داشت. محتوای فنل ها، فعالیت آنزیم های پراکسیداز محلول و دیواره ای تا ۷۰۰ ساعت و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز تا ۱۴۰۰ ساعت سرمادهی نسبت به شاهد افزایش یافت. با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می رسد در ساعات طولانی تر سرمادهی افزایش قندهای احیایی انرژی مورد نیاز جهت حذف خواب جوانه را تامین کرده و افزایش فنل کل و فعالیت پراکسیداز محلول و دیواره ای منجر به کاهش تنش اکسیداتیو و ایجاد تحمل سرما شد. به علاوه، افزایش فعالیت پلی فنل اکسیداز، نیز حذف فنل های بازدارنده و ساخت فنل های آنتی اکسیداتیو را در پی داشت که در نهایت این فرایندها به موازات هم منجر به حذف خواب در ساعات بالای سرمادهی جوانه های گردوی ایرانی شدند.

کلید واژه: سرمادهی، حذف خواب، شرایط القایی شکوفایی جوانه، فعالیت آنزیمی، متابولیسم کربوهیدرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.