ارزیابی تقلبات در کباب های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تقلبات در کباب های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تقلبات در کباب های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تقلبات در کباب های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تقلبات در کباب های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

با توجه به این که مراکز تهیه، پخت و عرضه فرآورده های گوشتی از فرمولاسیون خاصی استفاده می کنند، لذا ارزیابی این فرآورده ها از نظر امکان وجود تقلب موضوعی ضروری است. هدف این تحقیق ارزیابی کیفیت محصولات گوشتی عرضه شده در رستوران ها و غذاخوری های شهر تبریز بود. برای این منظور ۳۳ نمونه گوشت چرخ کرده و مخلوط با افزودنی هایی که محصول نهایی آن کباب کوبیده بود، جمع آوری گردید و جهت تشخیص تقلبات از دو روش شیمیایی و هیستولوژیکی استفاده شد. آزمون شیمیایی با ارزیابی اندیس کلاژن و اسیدآمینه هیدروکسی پرولین به روش کلرومتریک و روش هیستولوژیکی با تهیه مقاطع بافتی و رنگ آمیزی هماتوکسیلین – ائوزین صورت پذیرفت. بر اساس نتایج حاصله میزان هیدروکسی پرولین به طور میانگین ۰.۰۳۸۴±۰.۰۲۶۸ و میانگین میزان کلاژن برابر با ۰.۲۹۹۳±۰.۰۲۰۹ بودند. هم چنین بافت های غیرمجاز شامل استخوان، غضروف و ریه به ترتیب برابر با ۱۲.۱ درصد، ۱۸.۲ درصد و ۹.۱ درصد بودند. مقایسه نتایج بافت شناسی و نتایج آزمون شیمیایی نشان داد که بین مقدار گوشت و میزان هیدروکسی پرولین رابطه مستقیم وجود دارد و هم چنین میزان هیدروکسی پرولین در بافت های مختلف متفاوت می باشد، به طوری که در نمونه های دارای تقلبات، میزان هیدروکسی پرولین بالا بود. نتایج کلی حاکی از آن بود که فرآورده های گوشتی دست ساز تهیه شده در سطح شهر تبریز، عاری از تقلبات سهوی یا عمدی نبوده و بیش از پیش مستلزم کنترل و ساماندهی می باشند.

کلید واژه: هیستولوژیکی، تقلب، کباب کوبیده، روش شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.