بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۹

این تحقیق با هدف بررسی مقدار تجمع فلزات سنگین کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید تالاب انزلی و مقایسه آن با استانداردهای جهانی سازمان خوار و بار جهانی و سازمان غذا و دارو انجام شد. برای اجرای این تحقیق نمونه های ماهی سفید از مناطق غرب، مرکزی و شرق تالاب انزلی صید شدند. میزان عناصر سنگین با استفاده از روش اسپکتوفتومتری جذب اتمی مجهز به شعله اندازه گیری گردید. طبق یافته های مطالعه، مقدار میانگین نیکل در تالاب های غرب و شرق به ترتیب ۰.۹۳ و ۰.۸۰ میکروگرم در گرم بود که از نظر آماری تفاوت معنی داری نداشتند. هم چنین غلظت نیکل در تالاب مرکزی ۱.۱۳ میکروگرم در گرم برآورد گردید که در مقایسه با استاندارد FDA تفاوت معنی دار نداشت. میزان کبالت در تالاب غرب کمتر از حد قابل ردیابی بود و این مقدار در تالاب های شرق و مرکزی به ترتیب ۰.۱۱۳ و ۰.۰۷ میکروگرم در گرم بود که در مقایسه با استانداردهای FAO و FDA افزایش معنی داری (p>0.05) نداشت. کبالت در ماهی سفید ایستگاه های غربی، شرقی و مرکزی در مقایسه با هم تفاوت معنی دار (p>0.05) نداشتند. با توجه به نتایج به دست آمده ماهی سفید صید شده از تالاب انزلی در نواحی شرقی، مرکزی و غربی از نظر مقدار کبالت و نیکل برای مصارف انسانی مناسب بوده و مصرف آن فاقد عوارض جانبی برای انسان است.

کلید واژه: بافت خوراکی، تالاب انزلی، کبالت، نیکل، ماهی سفید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.