جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: استفاده روزافزون از فرآورده‌های غذایی صنعتی به جای محصولات سنتی، موجب افزایش حذف باکتری‌های پروبیوتیک می شود. این مطالعه با هدف جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی پس از جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های غالب خمیرترش آرد کامل گندم، ویژگی های پروبیوتیکی آنها شامل زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش، اثرات ضد میکروبی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا منوسیتوژنز، اشریشیا کلی، قابلیت تجمعی بر ضد اشریشیا کلی به عنوان یک عامل عفونی روده و همچنین مقاومت این جدایه ها در برابر برخی از آنتی بیوتیک های رایج مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: توالی یابی محصولات واکنش زنجیره ای پلی مراز، منجر به شناسایی لاکتوباسیلوس های اسیدوفیلوس، پلانتاروم، ساکی و برویسبه عنوان لاکتوباسیلوس های غالب خمیرترش آرد کامل گندم شد. از میان این چهار جدایه، لاکتوباسیلوس پلانتاروم دارای بیشترین زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش بود. همچنین قطر هاله عدم رشد هر سه باکتری بیماری زا در مجاورت لاکتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس برویس به شکل معنی داری از دو جدایه لاکتیکی دیگر بیشتر بود. مقایسه قابلیت تجمعی جدایه های لاکتیکی بر ضد اشریشیا کلی نیز نشان داد که لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم از توانمندی بیشتری در این خصوص برخوردار می باشند. همچنین این دو جدایه به همراه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در برابر آنتی بیوتیک های استرپتومایسین، کانامایسین، ونکومایسین و نالیدیکسیک اسید مقاومت نشان دادند.نتیجه گیری: لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم از قابلیت بالایی برای استفاده به عنوان باکتری های پروبیوتیک در مصارف مختلف غذایی و دارویی برخوردار می باشند.

کلید واژه: خمیرترش، پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.