آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده های آن: فراوانی، تنوع گونه ای و شناسایی منابع آلودگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده های آن: فراوانی، تنوع گونه ای و شناسایی منابع آلودگی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده های آن: فراوانی، تنوع گونه ای و شناسایی منابع آلودگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده های آن: فراوانی، تنوع گونه ای و شناسایی منابع آلودگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده های آن: فراوانی، تنوع گونه ای و شناسایی منابع آلودگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

هدف این مطالعه بررسی میزان شیوع و تنوع گونه های کپکی در شیر خام و فرآورده های آن و شناسایی منابع بالقوه آلودگی کپکی بود. برای این منظور، تعداد ۲۶۰ نمونه شامل ۸۰ نمونه شیرخام، ۱۰۰ نمونه از محصولات شیر (شامل شیر پاستوریزه، ماست، پنیر و دوغ) و ۸۰ نمونه از منابع محیطی (مواد افزودنی، ظروف بسته بندی، سطح تجهیزات، هوای سالن و …) جمع آوری و از نظر وجود آلودگی کپکی و تنوع گونه ای کپک ها، با روش کشت و ارزیابی میکروسکوپی مورد شناسایی قرار گرفتند. بر اساس نتایج این مطالعه در مجموع فراوانی %۸۲.۳ آلودگی کپکی در کل نمونه ها به دست آمد. میزان آلودگی برای شیر خام %۹۷.۵، شیر پاستوریزه ۵۲%، ماست ۷۶%، دوغ ۵۲%، پنیر ۵۶% و در نمونه های محیطی %۹۶.۲۵ برآورد گردید. تنوع جنس های کپکی در نمونه های مختلف شامل آسپرژیلوس، ژئوتریکوم، پنی سیلیوم، موکور، آلترناریا، رایزوپوس، استمفیلیوم، کلادوسپوریوم و فوزاریوم بود. بر اساس نتایج مطالعه، همبستگی معنی داری (p<0.01) بین نوع آلودگی کپکی در شیر خام و فرآورده های آن و هم چنین بین این محصولات و منابع محیطی به دست آمد. با توجه به شیوع بالای آلودگی کپکی در شیر خام و منابع محیطی، به نظر می رسد در مواقعی فرایندهای حرارتی کفایت لازم را در غیرفعال نمودن کامل این آلودگی ها نداشته اند و در مواردی آلودگی به طور ثانویه اتفاق افتاده است. بنابراین اعمال دقیق ملاحظات بهداشتی جهت جلوگیری از آلودگی شیر خام در طی حمل و نقل و فرآوری می تواند به طور موثری در کاهش موارد آلودگی کپکی نقش داشته باشد.

کلید واژه: آلودگی کپکی، تنوع گونه ای، شیرخام، فرآورده های شیر، آلودگی محیطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.