تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی در موش های صحرایی مواجهه شده با آرسنیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی در موش های صحرایی مواجهه شده با آرسنیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی در موش های صحرایی مواجهه شده با آرسنیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی در موش های صحرایی مواجهه شده با آرسنیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی در موش های صحرایی مواجهه شده با آرسنیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۲

استرس اکسیداتیو وضعیتی است که در آن توانایی سیستم بیولوژیک برای سم زدایی و از بین بردن آثار مخرب رادیکال های آزاد کافی نمی باشد و آسیب اکسیداتیو به سلول ها یا بافت ها منجر به توسعه بیماری هایی از قبیل سرطان، آترواسکلروز و آسیب های دژنراتیو می شود. فلاوونوئیدها و ترکیبات فنلی ظرفیت بالای آنتی اکسیدانی و نقش مهم در سلامتی دارند و باعث افزایش سیستم دفاع آنتی اکسیدانی در برابر استرس اکسیداتیو می گردند. چای سفید از جمله گیاهانی هست که به دلیل ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا اخیرا مورد توجه قرار گرفته است. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر چای سفید بر استرس اکسیداتیو ناشی از آرسنیک می باشد. در این مطالعه از ۳۲ سر موش صحرایی نر بالغ در چهار گروه هشت تایی استفاده شد. گروه اول موش های صحرایی سالم (گروه شاهد) که آب مقطر را روزانه به همراه رژیم غذایی استاندارد به صورت گاواژ دریافت کردند. گروه دوم موش های صحرایی تیمار شده با آرسنیک با غلظت ۲۰۰ppm در آب آشامیدنی، گروه سوم موش های صحرایی تیمار شده با عصاره چای سفید با غلظت ۱.۵ درصد به صورت گاواژ و گروه چهارم موش های صحرایی که عصاره آبی چای سفید (۱.۵ درصد) را از طریق گاواژ همراه با آرسنیک (۱۰۰ppm در آب آشامیدنی) دریافت کردند. بعد از پایان دوره تیمار (۲۸ روز) خون گیری انجام و سطح سرمی آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز (CAT) گلوتاتیون پراکسیداز (GPx) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD) و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی (TAC) و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی (MDA) مورد سنجش قرار گرفت. عصاره آبی چای سفید باعث افرایش معنی دار فعالیت آنزیم های CAT، GPx و SOD و کاهش معنی دار MDA و افزایش TAC گردید (p<0.05) نتایج نشان داد که مصرف چای سفید با افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم دفاع آنتی اکسیدانی باعث کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از آرسنیک می گردد.

کلید واژه: آرسنیک، آنزیم های آنتی اکسیدان، استرس اکسیداتیو، چای سفید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.