تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۹

زیرالنون مایکوتوکسینی است که به علت اثرات استروژنیک، ایمونوتوکسیژنیک، تراتوژنیک و کارسینوژنیک خطر بالقوه ا ی برای سلامت انسان دارد. این مطالعه با هدف تعیین میزان زیرالنون در انواع نان مصرفی شهرستان اصفهان انجام شد. در این مطالعه توصیفی، ۶۰ نمونه انواع نان گندم، نان جو و نان ذرت عرضه شده در شهرستان اصفهان از پاییز ۱۳۹۰ تا تابستان ۱۳۹۱ جمع آوری و از نظر میزان آلودگی با زیرالنون با روش الایزا مورد بررسی قرار گرفتند. طبق نتایج به دست آمده، محدوده غلظت زیرالنون در نمونه ها بین ۰.۳۵ تا ۴۸.۳۸ میکروگرم در کیلوگرم و میانگین و انحراف معیار میزان آلودگی نمونه های نان گندم، نان جو و نان ذرت به ترتیب برابر با ۳.۹۴±۶.۲۱، ۸.۵۲±۱۲.۸۱ و ۹.۵۳±۱۰.۳۵ میکروگرم در کیلوگرم به دست آمد. سطح آلودگی هیچ یک از نمونه های آزمایش شده بیش از حداکثر مجاز تایید شده در قوانین اتحادیه اروپا برای زیرالنون در غلات نبود. با این وجود پایش پیوسته سطح آلودگی زیرالنون در غلات و به ویژه در گندم ضروری است.

کلید واژه: مایکوتوکسین، زیرالنون، نان، الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.