مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۸

اسانس های گیاهی از دیرباز با هدف بهبود طعم در مواد غذایی به کار می رفتند. امروزه این اسانس ها به علت داشتن ترکیبات ضدمیکروبی به عنوان نگه دارنده های طبیعی در محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطالعه، ابتدا حداقل غلظت کشندگی رزماری علیه اشریشیا کولای O157: H7، سالمونلا انتریکا و لیستریا مونوسیتوژنز تعیین شد. سپس کمیت سلول های زنده در یک جمعیت باکتریایی تحت تیمار با اسانس رزماری با PMA-qPCR تعیین شد. طبق نتایج مطالعه، غلظت های ۱%، ۰.۴۵% و ۰.۹ % به ترتیب موجب غیرفعال شدن لیستریا مونوسیتوژنز، اشریشیا کولای O157: H7 و سالمونلا انتریکا شد. لیستریا مونوسیتوژنز طی ۴۵ دقیقه غیرفعال گردید، در حالی که سالمونلا انتریکا و اشریشیا کولای طی ۹۰ دقیقه از بین رفتند. از آن جایی که اسانس رزماری در غلظت های پایین تر از سایر اسانس ها قادر به غیرفعال سازی برگشت ناپذیر سه پاتوژن مورد آزمایش شد، لذا دارای پتانسیل لازم جهت استفاده به عنوان افزودنی طبیعی یا نگه دارنده زیستی در مواد غذایی می باشد. علاوه بر این، یافته ها نشان داد روش PMA-qPCR یک روش کمی دقیق و اختصاصی برای جستجو و تشخیص انتخابی باکتری های بیماری زای زنده می باشد.

کلید واژه: اسانس رزماری، سبزیجات، PMA-qPCR، نگه دارنده طبیعی، ضدباکتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.