مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۲۹

با توجه به اثرات سوء نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی فرآوری شده، استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی بی خطر از جمله اسانس و عصاره های گیاهان امری ضروری به نظر می رسد. هدف از انجام این مطالعه مروری، تعیین اثر اسانس های متفاوت بر باکتری های مختلف می باشد. مطالعه از نوع مروری-سیستماتیک (Systematic review) است که طی آن تعداد زیادی از مقالات مرتبط از پایگاه های داده داخلی و خارجی دریافت و مورد ارزیابی قرار گرفت. از میان ۴۶۲ مقاله یافت شده، تعداد ۷۶ مقاله بر اساس عنوان و چکیده آن ها برای بررسی بیشتر انتخاب گردیدند. بر اساس نتایج مطالعات مختلف، تاثیر اسانس های گوناگون بر باکتری های بیماری زا و مولد فساد مشخص گردید و موثرترین و ضعیف ترین اسانس ها معرفی شدند. هم چنین مشخص گردید که تاثیر اسانس ها بر باکتری های گرم مثبت بیشتر از گرم منفی است. در مواردی نیز اسانس ها اثر مهاری بر باکتری های مفید نظیر لاکتوباسیل ها داشتند.

کلید واژه: اسانس، ضدمیکروبی، گرم منفی، گرم مثبت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.