مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۲

ماهی و فرآورده های دریایی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش و قابل دسترس انسان محسوب می شوند. این پژوهش به منظور اندازه گیری میزان هیستامین در عضله تیره و روشن ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) و همچنین در کنسرو این ماهی انجام شد. در این بررسی ۹ نمونه ماهی هوور مسقطی و ۱۵ نمونه کنسرو ماهی تهیه شدند. ابتدا ماهیان بیومتری شده و سپس عضلات تیره و روشن از یکدیگر جدا گردیدند. اندازه گیری میزان هیستامین به روش TLC (Thin Layer Chromatography) انجام شد. نتایج حاصل نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های ماهی هوور در عضله تیره و روشن به ترتیب ۱۵۴.۳±۵۲.۴۶ و ۱۲۴.۴±۴۷.۰۵ میکروگرم در گرم بود. همچنین میانگین میزان هیستامین در کنسرو ماهی هوور ۱۶۰.۵۲±۸۷.۵۹ میکروگرم در گرم به دست آمد. میانگین میزان هیستامین در عضله روشن و تیره ماهیان هوور و همچنین میانگین میزان هیستامین موجود در عضله تیره و کنسرو اختلاف آماری معنی داری نداشت، درحالیکه هیستامین موجود در عضله روشن و کنسرو نشان دهنده اختلاف آماری معنی دار بود. مقادیر هیستامین در تمام نمونه ها، پایین تر از حداکثر میزان پذیرفته شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (۲۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بود، بنابراین مصرف ماهی هوور مسقطی و کنسرو آن برای انسان حساسیت ایجاد نمی کند.

کلید واژه: هیستامین، هوور مسقطی، عضله، کنسرو ماهی، استان هرمزگان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.