بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

هدف این پژوهش بررسی امکان تولید ماست کاکائو کم چرب پروبیوتیک بود. برای این منظور از مخلوط باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (به میزان ۳% وزنی- وزنی) و نیز از مخلوط ۰.۸% پودر کاکائو همراه با ۵% شکر و مخلوط ۱.۲% پودر کاکائو و ۷% شکر (وزنی- وزنی) برای تهیه ماست سین بیوتیک با میزان چربی ۰.۵% و ۱.۵% استفاده شد. شمارش باکتری های پروبیوتیک، خواص فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی نمونه ها در روزهای ۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ صورت گرفت. نتایج نشان داد کاکائو به عنوان یک پری بیوتیک می تواند سبب افزایش معنی دار (p<0.01) قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس شود. هم چنین بین ماست های حاوی کاکائو و نمونه های فاقد آن تفاوت معنی داری از نظر تعداد بیفیدوباکتریوم لاکتیس مشاهده نشد. بالاترین تعداد باکتریهای پروبیوتیک زنده در روز هفتم حاصل شد و بعد از این مدت کاهش در تعداد پروبیوتیک ها مشاهده شد ولی هیچگاه تعداد آنها به کمتر از ۱۰۷cfu/g نرسید. مقدار pH در تمامی نمونه ها با گذشت زمان کاهش یافت و در نمونه های حاوی کاکائو نسبت به نمونه های شاهد، افزایش معنی دار (p<0.01) در مقدار pH مشاهده شد. نتایج بررسی تغییرات میزان چربی، افزایش معنی داری بین نمونه های حاوی کاکائو با نمونه ی شاهد، نشان نداد؛ اما میزان ماده خشک در نمونه های حاوی کاکائو به طور معنی داری بالاتر از شاهد بود (p<0.01) بنابراین کاکائو علاوه بر خاصیت پری بیوتیکی برای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با دارا بودن ارزش تغذیه ای بالا، سبب افزایش قابل ملاحظهای در میزان کالری ماست کاکائو خواهد شد. به منظور دستیابی به خواص حسی مطلوبتر، لازماست تغییراتی در فرمولاسیون این محصول داده شود.

کلید واژه: ماست پروبیوتیک، پودر کاکائو، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم لاکتیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.