بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر (Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر (Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر (Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر (Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر (Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی شناخته شده ترکیبات گیاهی و مشتقات آن ها، افزودن آن ها به سامانه های غذایی بسیار مورد توجه واقع شده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه بیلهر و همچنین کاربرد عصاره اتانولی آن در میزان به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن سویا می باشد.مواد و روش ها: در ابتدا تاثیر دو حلال آب و اتانول %۹۶ بر راندمان استخراج، ترکیبات فنولیک و فلاونوئیدی، به دام اندازی رادیکال DPPH و قدرت احیاء کنندگی آهن بررسی شد و در ادامه عصاره اتانولی در چهار سطح (۲۰۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰و ۲۰۰۰ppm) و آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و TBHQ در محدوده مجازشان (ppm 200) به روغن سویای بدون آنتی اکسیدان اضافه و اندیس پر ا کسید و اندیس تیوباربیتوریک اسید اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان داد که عصاره آبی بیشترین بازده استخراج را نسبت به عصاره اتانولی دارد ولی بیشترین میزان ترکیبات فنولیک (۲۱.۷۳±۰.۸۹ میلی گرم گالیک اسید در گرم بیلهر)، فلاونوئیدی (۱۷.۹۹±۰.۶۰ میلی گرم کوئرستین در گرم بیلهر) و کمترین IC 50 در آزمونDPPH (2.05 میلی گرم عصاره در میلی گرم DPPH) و نیز بیشترین قدرت احیاء کنندگی آهن (۱۴.۱۳±۰.۰۶ میلی مول آهن (II) در میلی گرم نمونه) مربوط به عصاره اتانولی بود. نتایج آزمون آون نیز نشان داد که عصاره اتانولی در سطوح ۱۰۰۰ و ppm 2000 به خوبی توانسته اندیس پراکسید و اسید تیوباربیتوریک را کنترل کند.نتیجه گیری: بر اساس یافته های این بررسی عصاره اتانولی بیلهر می تواند به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی BHA در سطح ۲۰۰ ppm استفاده شوند و به این ترتیب می توان گیاه بیلهر را به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی معرفی نمود که این اثر ناشی از حضور ترکیبات فنولیک موجود در گیاه است.

کلید واژه: آزمون آون، ترکیبات فنولیک، روغن سویا، عصاره گیاه بیلهر، فعالیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.