بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium) به عنوان طعم دهنده در صنعت غذا استفاده می شوند وفعالیت ضد میکروبی این گیاهان در مطالعات گوناگون نشان داده شده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر ضد مخمری اسانس بادرنجبویه وعصاره پونه علیه سه مخمر عامل فساد مواد غذایی می باشد.مواد و روش ها: ترکیبات شیمیایی اسانس بادرنجبویه توسط دستگاه GC/MS شناسایی شد و میزان فنل کل عصاره پونه با استفاده از روش فولین سیوکالتو ارزیابی گردید. فعالیت ضد مخمری اسانس و عصاره با استفاده از روش میکرودایلوشن مورد بررسی قرارگرفت.یافته ها: ژرانیل استات (%۲۵.۲۸۷)، سیترال (%۱۲.۳۷۸)، زد-سیترال (%۱۴.۳)، ای – سیترال (%۹.۴۴۷) و ژرانیول (%۹.۵۵) به عنوان ترکیبات عمده اسانس بادرنجبویه جداسازی و شناسایی گردید. میزان فنل کل برحسب میلی گرم گالیک اسید بر گرم عصاره پونه برابر ۲۵۲.۴۸±۰.۲ تعیین شد. حداقل غلظت بازدارندگی اسانس بادرنجبویه در برابر ساکارومایسس سرویزیه، کلویورومایسس مارکسیانوس و رودوتورولا گلوتنیس به ترتیب برابر ۱.۵۶۲، ۳.۱۲۵ و ۰.۱۹۵ mL/mL و میزان حداقل غلظت بازدارندگی عصاره پونه نیز به ترتیب ۱۷.۵، ۱۴.۵۸۳ و ۱۴.۵۸۳ mg/ml مشاهده شد. نتیجه گیری: اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه دارای فعالیت ضد مخمری مناسبی می باشند.بنابراین می توان از اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه به عنوان یک ترکیب نگهدارنده طبیعی در صنعت غذا استفاده نمود.

کلید واژه: اسانس بادرنجبویه، تکنیک میکرودایلوشن، عصاره پونه، فعالیت ضد قارچ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.