بررسی تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر ریزسختی ۴ نوع رزین کامپوزیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر ریزسختی ۴ نوع رزین کامپوزیت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر ریزسختی ۴ نوع رزین کامپوزیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر ریزسختی ۴ نوع رزین کامپوزیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر ریزسختی ۴ نوع رزین کامپوزیت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: یکی از مشکلات دندانپزشکی ترمیمی کاهش کیفیت کامپوزیت ها در معرض مواد غذایی و بزاق و بر هم کنش این مواد می باشد، بنابراین تحقیق حاضر با هدف تعیین تاثیر محلول مشابه غذایی هپتان بر روی ریزسختی چهار نوع کامپوزیت Z 250، Z 350 XT، P 60 و P 90 انجام شده است.مواد و روشها: در این تحقیق تجربی- آزمایشگاهی از هر نوع کامپوزیت ۲۰ دیسک با ارتفاع ۲ و قطر ۵ میلیمتر ساخته شد، نمونه ها به مدت ۴۰ ثانیه توسط دستگاه لایت کیور LED با شدت ۱۰۰۰ میلی وات بر سانتیمتر مربع پلیمریزه شدند و بلافاصله زیر اسپری آب به وسیله دیسک های اکسید آلومینیوم به ترتیب از زبر تا خیلی نرم پرداخت شدند. این نمونه ها در مخزن ضد نور حاوی آب مقطر به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد ذخیره شده، سپس نمونه های هر کامپوزیت به صورت تصادفی به دو گروه ده تایی تقسیم شدند و ریزسختی تمام نمونه ها در دستگاه سختی سنجی ویکرز اندازه گیری شد. در ادامه یک گروه ده تایی از نمونه ها در آب مقطر به عنوان گروه شاهد و گروه ده تایی دوم در محلول هپتان (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) به مدت ۷ روز قرار گرفتند و سپس ریزسختی نهایی اندازه گیری شد. از روش آماری ANOVA و آزمون تکمیلی Tukey و سطح معنی داری (p<0.05) برای تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: ریزسختی سطحی نهایی تمامی کامپوزیت ها بعد از قرارگیری در آب مقطر افزایش پیدا کرد. میزان ریزسختی نهایی نسبت به اولیه در هر ۴ نوع کامپوزیت تفاوت معنی دار با یکدیگر داشت. (P<0.05) میزان ریزسختی نهایی نسبت به اولیه در محلول هپتان در کامپوزیت P 90 افزایش پیدا کرد و این تفاوت معنی دار بود. (P=0.01) در سه کامپوزیت دیگر هم ریزسختی نهایی نسبت به اولیه در محلول هپتان افزایش داشت ولی این تفاوت معنی دار نبود. (P>0.05) نتیجه گیری: ریزسختی کامپوزیت های مورد آزمایش بعد از قرارگیری در محلول مشابه غذایی هپتان و آب مقطر افزایش می یابند و میزان این افزایش به نوع کامپوزیت و محیط نگهداری مرتبط است.

کلید واژه: کامپوزیت رزین، ریزسختی، محلول مشابه غذایی، هپتان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.