بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

چربی ها و روغن ها مواد غذایی با ارزشی هستند که بعنوان واسطه انتقال حرارت به ماده غذایی عمل می کنند. اکسیداسیون از عوامل مهم فساد روغن ها بوده که یکی از راه های جلوگیری از آن افزودن آنتی اکسیدان است. در این پژوهش عصاره آبی برگ زیتون بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی به روش استخراج با حلال بدست آمد. ابتدا میزان محتوای ترکیبات فنلی در عصاره آبی برگ زیتون اندازه گیری شد و سپس از روش بتا کاروتن- لینولئیک اسید به منظور تعیین فعالیت و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره استفاده شد. عصاره دو غلظت ۴۰۰ppm و۸۰۰ppm به روغن کانولا اضافه و در شرایط دمایی ثابت ۱۸۰oC به مدت ۲۴ ساعت در فواصل زمانی ۴ ساعت از نظر پارامترهای پایداری حرارتی عدد اسیدی، عددپراکسید، عدد کنژوگه، عدد کربونیل، شاخص رنگی، ترکیبات قطبی با نمونه روغن حاوی آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ و نمونه شاهد بدون آنتی اکسیدان مقایسه و ارزیابی گردید. با توجه به نتایج بدست آمده عصاره استخراج شده برگ زیتون با روش ماسراسیون آبی نسبت با غلظت ۸۰۰ppm به سایر نمونه ها و TBHQ دارای بهترین عملکرد می باشد.

کلید واژه: روغن کانولا، شرایط حرارتی، عصاره برگ زیتون، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.