آیا فتودینامیک درمانی ضدمیکربی زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های Pseudomonas Aeruginosa می شود؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آیا فتودینامیک درمانی ضدمیکربی زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های Pseudomonas Aeruginosa می شود؟ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آیا فتودینامیک درمانی ضدمیکربی زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های Pseudomonas Aeruginosa می شود؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آیا فتودینامیک درمانی ضدمیکربی زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های Pseudomonas Aeruginosa می شود؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آیا فتودینامیک درمانی ضدمیکربی زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های Pseudomonas Aeruginosa می شود؟ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لیزر پزشکی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: فتودینامیک درمانی ضد میکربی(APDT) روشی امیدبخش برای کشتن باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک است. در این روش، حساسگر نوری در مجاورت طول موج خاصی از نور منجر به القاء واکنش های فتوتوکسیک می شود.اگر APDT زیر حد کشنده باشد و نتواند موجب مرگ تمامی سلول های میکربی گردد، باکتری های باقی مانده در محل با استرس اکسیداتیو مواجه می شوند که می تواند منجر به افزایش مقاومت های آنتی بیوتیکی در این باکتری ها شود. لذا، هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر APDT زیرحد کشنده بر حساسیت آنتی بیوتیکی جدایه های Pseudomonas Aeruginosa بود.روش بررسی: چهل جدایه بالینی P. aeruginosa (20 جدایه حساس به آنتی بیوتیک و ۲۰ جدایه مقاوم به آنتی بیوتیک)، تحت تاثیر APDT با رنگ تولوئیدن بلو (با غلظت نهایی ۱۰۰mg/ml و چگالی انرژی (۲۳.۴ J/cm2 و متیلن بلو (با غلظت نهایی ۱mg/ml و چگالی انرژی(۸۱.۹J/cm2 قرار گرفتند. بعد از مواجهه، حساسیت آنتی بیوتیکی ارگانیسم های زنده نسبت به گروهی از آنتی بیوتیک ها تعیین شد و با گروه شاهد مقایسه گردید.یافته ها: میانگین کاهش لگاریتمی کل سلول های زنده با رنگ متیلن بلو در جدایه های مقاوم ۰.۰۶±۱.۱۶ و در جدایه های حساس ۰.۲۴±۰.۹ و با رنگ تولوئیدن بلو در جدایه های مقاوم ۰.۳۹±۰.۴۵ و در جدایه های حساس ۰.۲۴±۰.۵۷ بود. با توجه به آنکه کاهش لگاریتمی تعداد باکتری های زنده کمتر از ۳ بود،APDT اثر کشنده نداشت. در ۴۰ سویه مورد مطالعه حساسیت به سیپروفلوکساسین پس ازAPDT با متیلن بلو افزایش یافت. این نتیجه برای آمیکاسین و سفتازیدیم نیز به دست آمد (P<0.05). بعد از APDT باتولوئیدن بلو الگوی حساسیت ضدمیکروبی ۴۰ سویه تغییری نکرد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مواجهه جدایه های P. aeruginosa با APDT زیر حد کشنده منجر به افزایش مقاومت این جدایه ها نسبت به برخی از آنتی بیوتیک های مصرفی نشد.

کلید واژه: Pseudomonas Aeruginosa، مقاومت آنتی بیوتیکی، استرس اکسیداتیو، فتودینامیک درمانی ضد میکربی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.