بهینه سازی سامانه چینش اپتیکی در تصویربرداری فلورسنت مولکولی جهت بهبود دقت مرحله بازسازی از طریق محاسبه ماتریس ژاکوبین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی سامانه چینش اپتیکی در تصویربرداری فلورسنت مولکولی جهت بهبود دقت مرحله بازسازی از طریق محاسبه ماتریس ژاکوبین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی سامانه چینش اپتیکی در تصویربرداری فلورسنت مولکولی جهت بهبود دقت مرحله بازسازی از طریق محاسبه ماتریس ژاکوبین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی سامانه چینش اپتیکی در تصویربرداری فلورسنت مولکولی جهت بهبود دقت مرحله بازسازی از طریق محاسبه ماتریس ژاکوبین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی سامانه چینش اپتیکی در تصویربرداری فلورسنت مولکولی جهت بهبود دقت مرحله بازسازی از طریق محاسبه ماتریس ژاکوبین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لیزر پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: توموگرافی فلورسنت مولکولی یک روش تصویربرداری از حیوانات کوچک است و امکان مشاهده سه بعدی توزیع فلورسنت را فراهم می کند. اما به دلیل غالب بودن پدیده پراکندگی در بافت های بیولوژیک، بخش زیادی از اطلاعات از دست می رود. از دست دادن بخشی از اطلاعات منجر به ایجاد مساله ill posed در مرحله بازسازی و کاهش دقت بازسازی می شود. در این تحقیق نشان داده می شود مساله ill posed بودن بازسازی تا حد زیادی می تواند از طریق بهینه سازی هندسه منبع- آشکارساز بهبود یابد.روش بررسی: ابتدا طی یک مطالعه شبیه سازی با نرم افزار NIRFAST با استفاده از یک الگوریتم بهینه سازی و با کاربرد Curvature Parameter تابع جمعی حساسیت، هندسه بهینه آشکارسازی تعیین شد. جهت مقایسه با پارامتر CP، پارامتر دیگری تحت عنوان Total Variation محاسبه شد. سپس یک سیستم تصویربرداری فلورسنت مولکولی با چینش ویژه طراحی شد. در نهایت، طی یک مطالعه تجربی کیفیت تصاویر بازسازی شده در دو هندسه بهینه و مرجع با استفاده از سه پارامتر AUC of ROC، SNR، MSE مورد بررسی قرارگرفته است.یافته ها: مقادیر دو پارامتر u و TV به ترتیب در هندسه بهینه ۲.۳۸ و ۱۰۰.۶۶ و در هندسه مرجع ۳۰.۵۴ و ۱۲۶۰ می باشد. مقادیر سه پارامترAUC of ROC ،SNR ،MSE در هندسه بهینه به ترتیب ۴-۱۰×۳۵/.، ۲۶.۷، ۹۸/. و در هندسه مرجع ۴-۱۰×۱.۷۴، ۲۳.۸۲، ۹۷/. است که مطابق با بررسی های آماری انجام شده در دو هندسه مذکور، تفاوت معنی داری مشاهده شد (p<0.05). نتیجه گیری: هندسه بهینه شده توسط الگوریتم بهینه سازی موجب ارتقاء دقت بازسازی می شود.

کلید واژه: توموگرافی فلورسنت مولکولی، تابع حساسیت کلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.