بررسی میزان امنیت مجتمع های محصور با استفاده از روش تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز (مطالعه موردی: شهر ارومیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان امنیت مجتمع های محصور با استفاده از روش تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز (مطالعه موردی: شهر ارومیه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان امنیت مجتمع های محصور با استفاده از روش تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز (مطالعه موردی: شهر ارومیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان امنیت مجتمع های محصور با استفاده از روش تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز (مطالعه موردی: شهر ارومیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان امنیت مجتمع های محصور با استفاده از روش تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز (مطالعه موردی: شهر ارومیه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات شهری

تعداد صفحات :۱۶

امنیت جزو نیازهای اولیه انسانی و در سلسله مراتب نیازهای انسانی مازلو، بعد از نیازهای اولیه، در رده دوم قرار دارد. اهمیت موضوع سبب شده تا مفهوم امنیت به یکی از اولویت های اساسی نظریه پردازان شهری تبدیل شود. جدای از اثرات اجتماعی ناشی از وجود محیط های امن شهری بر الگوهای رفتاری شهروندان و بهبود کیفیت های محیطی، تبیین نقش کالبدی شهر بر کاهش جرائم، موضوع بااهمیتی است که در قالب نظریه های نوین شهرسازی مورد بحث قرار گرفته است. ایده مجتمع های محصور و دروازه دار یکی از این نظریه هاست. این مطالعه در نظر دارد تا با توجه به شرایط متفاوت اجتماعی حاکم بر جامعه محلی ایران، به کاربست این نظریه پرداخته و میزان انطباق پذیری آن را در شهر ارومیه مورد آزمون قرار دهد. برای انجام این مطالعه، مجتمع های محصور به تعداد ۲۶۸ مورد در شهر ارومیه شناسایی شده و اطلاعات مربوط به جرائم بر مبنای اطلاعات مکان بروز سرقت از منازل گردآوری گردیده اند. در این پژوهش که از نوع کاربردی می باشد، از روش های تعیین ضریب مکانی و کانون های جرم خیز استفاده شده است. نتایج حاصل نشان می دهد که ایجاد حصار و دروازه های ورودی در مجتمع های محصور توانسته است نقش قابل ملاحظه ای در کاهش جرائم در مقایسه با کل شهر داشته باشد؛ به طوری که با احتمال بالای ۹۹ درصد، به میزان ۵۷ درصد از مجتمع های محصور و ۴۹ درصد از واحدهای مسکونی کل شهر از میزان جرم خیزی پایین تری برخوردارند. در نقطه مقابل، با احتمال بالای ۹۹ درصد، به میزان ۱۶ درصد مجتمع های محصور و ۳۳ درصد واحدهای مسکونی کل شهر از میزان جرم خیزی بالاتری برخوردار بودند.

کلید واژه: امنیت، سرقت از منازل، مجتمع های محصور، روش تعیین ضریب مکانی، کانون های جرم خیز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.