فراوانی فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین (۹۳-۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین (۹۳-۱۳۹۲) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین (۹۳-۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین (۹۳-۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین (۹۳-۱۳۹۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۹

زمینه: اشرشیاکلی باکتری بیماری زای غالب در ایجاد عفونت های ادراری در محیط بیمارستانی است. فیمبریه های S و A از جمله عوامل مهم اتصالی باکتری و بروز عفونت مجاری ادراری در سویه های اشرشیاکلی هستند.هدف: مطالعه به منظور تعیین فراوانی دو ژن کدکننده فیمبریه S و A در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادرار بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۱۲۶ جدایه اشرشیاکلی از نمونه ادرار بیماران مبتلا به عفونت دستگاه ادراری بستری در بیمارستان های آموزشی- درمانی قزوین طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ جمع آوری شدند. تمامی جدایه های باکتریایی با روش های استاندارد آزمایشگاهی تعیین هویت شدند. سپس از نظر وجود ژن های afa و sfaبا استفاده از آزمون های PCR و تعیین توالی بررسی شدند.یافته ها: در مجموع، ۳۷ جدایه (۲۹.۴%) از نظر حضور ژن sfa و ۱۳ جدایه (۱۰.۳%) از نظر حضور ژن afa مثبت بودند. بیش تر جدایه های حاوی ژن afa (5 جدایه، ۴%) از بیماران بستری در بخش مراقبت ویژه و جدایه های حاوی ژن sfa اغلب از بخش داخلی بودند (۲۳ جدایه، ۱۸.۳%).نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاکی از شیوع قابل توجه ژن های afa و sfa در جدایه های اشرشیاکلی نمونه های ادراری بود. با توجه به اهمیت بالینی این عوامل مهم اتصالی در ایجاد و پیشرفت عفونت دستگاه ادراری، استفاده از راهکارهای درمانی مناسب ضروری است.

کلید واژه: عفونت دستگاه ادراری، فیمبریه، اشرشیاکلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.