تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنی های میکروبی بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنی های میکروبی بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنی های میکروبی بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنی های میکروبی بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنی های میکروبی بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران

تعداد صفحات :۱۰

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت (صبح در مقابل عصر)، افزودنی های میکروبی و طول مدت سیلو کردن بر مولفه های شیمیایی سیلاژ یونجه انجام شد. بدین منظور علوفه یونجه در دو نوبت (۸ صبح) و (۷ عصر) برداشت و به کمک چاپر به قطعات ۱۰ تا ۱۲ سانتی متری خرد و در قالب طرح داده های تکرار شونده در قالب آزمایش فاکتوریل ۲×۲ با و بدون افزودنی میکروبی (۱۰۵cfu تا ۱۰۶ ازای هر گرم علوفه تازه) در بسته های پلاستیکی سیلو شد. سیلوها ۳، ۱۰ و ۳۰ روز بعد از سیلوکردن باز و مولفه های شیمیایی آنها تعیین گردید. تغییر زمان برداشت از صبح به عصر به طور معنی داری باعث کاهش pH، کاهش اتلاف ماده خشک و نیتروژن و کاهش میزان الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی در علوفه سیلو شده گردید. تغییر زمان برداشت موجب کاهش نیتروژن غیر پروتئینی، نیتروژن آمونیاکی و نسبت نیتروژن غیر پروتئینی به نیتروژن کل شد. در سیلاژهای عمل آوری شده با افزودنی های میکروبی pH، غلظت الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی، نیتروژن آمونیاکی و نسبت نیتروژن غیر پروتئینی به نیتروژن کل به طور معنی داری کاهش یافت. طول مدت سیلوکردن، pH، محتوای پروتئینی خام و ماده خشک سیلاژ را به طور معنی داری کاهش داد ولی غلظت ترکیبات نیتروژنه غیر پروتئینی، نیتروژن آمونیاکی و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی و خنثی به طور معنی داری تحت تاثیر طول مدت سیلو کردن افزایش یافت. ماده آلی و میزان خاکستر سیلاژها تحت تاثیر زمان برداشت، زمان سیلوکردن و افزودنی های میکروبی قرار نگرفت. به طور کلی تغییر زمان برداشت از صبح به عصر و استفاده از افزودنی های میکروبی موجب بهبود شرایط تخمیر و افزایش ارزش تغذیه ای سیلاژ یونجه گردید. تاثیر طول مدت سیلوکردن بر اغلب مولفه های شیمیایی علوفه سیلو شده معنی دار بود به طوری که برخی مولفه ها تحت تاثیر طول مدت سیلوکردن، کاهش و برخی دیگر افزایش یافتند.

کلید واژه: سیلاژ یونجه، افزودنی میکروبی، زمان برداشت و طول مدت سیلوکردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.