بررسی نتایج بالینی جراحی فلپ و گرافت در درمان هیپراکستانسیون مفاصل متاتارسوفالانژیال به دنبال کنتراکچرهای اسکار سوختگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج بالینی جراحی فلپ و گرافت در درمان هیپراکستانسیون مفاصل متاتارسوفالانژیال به دنبال کنتراکچرهای اسکار سوختگی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج بالینی جراحی فلپ و گرافت در درمان هیپراکستانسیون مفاصل متاتارسوفالانژیال به دنبال کنتراکچرهای اسکار سوختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج بالینی جراحی فلپ و گرافت در درمان هیپراکستانسیون مفاصل متاتارسوفالانژیال به دنبال کنتراکچرهای اسکار سوختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج بالینی جراحی فلپ و گرافت در درمان هیپراکستانسیون مفاصل متاتارسوفالانژیال به دنبال کنتراکچرهای اسکار سوختگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: سوختگی یک عامل مهم موربیدیتی در کشورهای در حال توسعه می باشد که بیشتر در انگشتان پا و پشت پا ناشی از مایعات داغ و افتادن در تنورهای سنتی بوده و در شمال غرب ایران شایع تر است. کودکان در معرض خطر بیشتر سوختگی و نوع درجه بالاتر هستند. لذا کنتراکچر و دفورمیتی در آنها شدیدتر است. از طرفی درمان با برداشتن اسکار مزمن و گرفت پوستی با عود زیاد کنتراکچر (تقریبا ۴۱ درصد) و عدم بهبودی دفورمیتی همراه است، لذا در این مطالعه روش جدید فلاپ و گرافت بعنوان یک روش جدید ترمیم پوستی مورد بررسی قرار گرفت. روش بررسی: در درمان ۱۷ بیمار سوختگی پا، فلاپ Z پلاستی انجام شد و به دلیل کمبود بافت، از گرفت پوستی split-thickness نوع ضخیم استفاده شد، که ضمن آزادسازی کپسول مفصلی انگشتان برای پیشگیری از عود، پین گذاری شد و با ویزیت منظم تا حدود شش ماه پیگیری شدند. یافته ها: در این پژوهش تعداد ۱۷ بیمار (۱۲ زن و ۵ مرد) با میانگین سنی ۱۳.۷۶ سال و متوسط زمان سوختگی ۱۰ سال که دفورمیتی و مشکل پوشیدن کفش داشتند تحت این عمل قرار گرفتند. در هفته اول تا سوم بعد عمل، چهار مورد (۲۳.۵ درصد) دچار ایسکمی خفیف نوک فلاپ شدند که با درمان طبی بهبود یافتند. ضمن اصلاح دفورمیتی و بهبود حرکت مفصلی در هیچ بیماری عودی گزارش نشد، و ۱۱.۷ درصد رضایت متوسط و ۸۸.۳ درصد از نتیجه عمل رضایت خوب داشتند که با پیگیری ۶ ماهه، نتایج نهایی در کل رضایت بخش بود.نتیجه گیری: با توجه به اینکه در کنتراکچر شدید ناشی از سوختگی سطح پشتی پا و انگشتان، کمبود بافت وجود دارد، انجام z پلاستی همراه با گرافت پوستی، آزادسازی کپسول مفصل و پین گذاری طولانی مدت، مانع عود کنتراکچر می شود و شانس نکروز فلاپ را هم از بین می برد.

کلید واژه: جراحی اسکار سوختگی، کنتراکچر، فلپ (Z پلاستی)، گرافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.