ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر زمان های متفاوت پرایمینگ با Na


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر زمان های متفاوت پرایمینگ با Na دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر زمان های متفاوت پرایمینگ با Na  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر زمان های متفاوت پرایمینگ با Na،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر زمان های متفاوت پرایمینگ با Na :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۲۵

مقابله با آثار مخرب تنش شوری که به طور پیش رونده منابع آبی و خاکی مناسب برای پرورش گیاهان را محدود نموده، از طریق ارتقای سطح تحمل بذر و گیاهچه میسر است. در پژوهش حاضر، تاثیر پرایمینگ به صورت ترکیب های تیماری Na2SiO3 و KNO3 در زمان های ۳، ۶، ۹ و ۱۲ ساعت، بر پاسخ رقم همدانی بذر یونجه، به تنش شوری (۲۰۰ میلی مولار) بررسی گردید. شوری سبب افت اغلب شاخص های جوانه زنی و رشد بذور و گیاهچه گردید، در حالی که پرایمینگ ۳ ساعته Na2SiO3 سبب افزایش درصد جوانه زنی و پرایمینگ ۳، ۶ و ۹ ساعته KNO3 سبب افزایش درصد و ضریب سرعت جوانه زنی در بذور تحت تنش در مقایسه با شاهد شد. بهبود میانگین سرعت و زمان جوانه زنی در تنش، توسطNa2SiO3 6 ساعته و کلیه سطوح زمانی KNO3 و افزایش شاخص ویگور یک توسط KNO3 3 ساعته مشاهده شد. پرایمینگ Na2SiO3، ۳، ۶ و ۹ ساعته و تمام تیمارهای KNO3، سبب کاهش زمان رسیدن به ۵۰ درصد کل جوانه زنی در شرایط تنش و در فقدان تنش، تیمارهای ۹ ساعته Na2SiO3 و KNO3، سبب کاهش میانگین روزانه جوانه زنی و افزایش شاخص تیمسون و KNO3 6 و ۹ ساعته سبب بهبود ضریب یکنواختی گردیدند. تیمارهای Na2SiO3 و KNO3 12 ساعته، باعث بدتر شدن وضعیت و کاهش درصد جوانه زنی، افت ویگور یک و دو و کاهش سرعت جوانه زنی شدند. Na2SiO3 در تمام سطوح و KNO3 9 و ۱۲ ساعته، سبب کاهش وزن خشک ساقه چه در تنش شدند. پرولین تنها تحت تاثیر KNO3 در تنش افزایش یافت و کلروفیل ها بر اثر شوری کاهش و تحت تاثیر پرایمینگ افزایش یافتند. به طور کلی، پرایمینگ سبب افزایش تحمل به شوری گردید و ترکیب های تیماری با زمان های کوتاه تر در این رابطه موثرتر بودند.

کلید واژه: پرایمینگ، تنش شوری، سدیم متاسیلیکات، نیترات پتاسیم، یونجه همدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.