بررسی ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز ساختار فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر گنده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز ساختار فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر گنده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز ساختار فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر گنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز ساختار فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر گنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز ساختار فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر گنده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

فیلم های خوراکی لایه های نازکی بر پایه بیو پلیمرهای طبیعی هستند. هدف از این مطالعه تعیین ویژگی های نفوذپذیری نسبت به بخار آب، خواص مکانیکی، گرمایی و ساختار فیلم های ژلاتینی پوست ماهی کپور سر گنده می باشد. فیلم ها از ترکیب ۳ گرم ژلاتین در ۱۰۰ml آب، ۱۰-۰% سوربیتول و ۱۰% گلیسرول تهیه شدند. نمونه ها، قبل از انجام آزمون خواص مکانیکی در رطوبت نسبی ۳±۷۵% و دمای۲۵oC به مدت ۲ روز مشروط شدند. با افزایش محتوی سوربیتول، ازدیاد طول تا نقطه پارگی و نفوذپذیری نسبت به بخار آب افزایش، مقاومت کششی و مدول الاستیک کاهش معنی داری یافتند. فیلم های ژلاتینی حاوی ۱۰% گلیسرول و ۵% سوربیتول بالاترین دمای انتقال شیشه ای و دمای ذوب را بعد از فیلم های ژلاتینی فاقد سوربیتول داشتند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی نشان دادند که فیلم های ژلاتینی فاقد نرم کننده سطح بسیار صاف و یکنواختی داشته و حفره ها و چاله هایی نیز در ساختار آن ها مشاهده شد. فیلم های پلاستیکی شده با گلیسرول ۱۰% سطح شیشه ای داشتند. فیلم های پلاستیکی شده با گلیسرول ۱۰% و سوربیتول در غلظت های مختلف از ساختار متراکم و فشرده تری نسبت به فیلم شاهد و فاقد نرم کننده برخوردار بودند.

کلید واژه: فیلم ژلاتین، خواص مکانیکی، دمای انتقال شیشه ای، نرم کننده، نفوذ پذیری به بخار آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.