مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۸

شاخص های حسی، جمعیت های میکروبی، پارامترهای کیفی و ترکیب اسیدهای چرب ماهیان اقتصادی دودی سفید و کفال طلایی در بازارهای شمال ایران مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این منظور نمونه محصولات از بازارهای منتخب ماهی، تهیه و مورد آنالیز و مقایسه با حدود مجاز مصرف قرار گرفتند. نتایج نشان داد در ماهیان دودی سفید و کفال طلایی، از میان پارامترهای حسی، در رنگ و بافت، از بین شاخص های شیمیایی علاوه بر pH (به ترتیب با ۶.۳۰ و ۶.۷۴)، بین چربی کل (بترتیب ۷.۶۷ و ۶.۲۰ درصد)، تیوباربیتوریک اسید (بترتیب ۱.۹۸۱ و meqO2/kg 1.845) و اسیدهای چرب آزاد (بترتیب ۰.۹۵ و ۱.۲۲ درصد) که مرتبط با چربی هستند، از جمعیت های میکروبی نیز تنها بین کپک و مخمر دو نمونه محصول (به ترتیب با ۲.۹۳ و (Logcfu/g 3.25 تفاوت دیده شد (P<0.05). نتایج همچنین نشان داد که باکتری های غالب ماهیان دودی از نوع هالوفیل هستند و باکتری های بی هوازی در حداقل قرار دارند. اگرچه تفاوتی در اسیدهای چرب ایکوزاپنتانوئیک و دوکوزاهگزانوئیک دیده نشد لیکن در اغلب سری ها در اسیدهای چرب چند غیراشباع (با ۳۰.۳۵ و (g/100g 19.67، امگا-۳ (با ۸.۷۳ و (g/100 11.19، امگا-۶ (با ۲۱.۵۲ و (g/100g 8.49 و نسبت امگا-۳ به امگا-۶ (با ۰.۴۰ و ۱.۳۲) به ترتیب در فیله ماهیان دودی سفید و کفال طلایی اختلاف دیده شد (P<0.05). شاخص های شیمیایی، ارزش غذایی و جمعیت میکروبی ماهیان دودی در محدوده محصولات قابل مصرف و حتی تازه قرار داشتند و ترکیب اسیدهای چرب آن ها نیز نشان دهنده حفظ سری های باارزش غیراشباع بود.

کلید واژه: امگا-۳، بازار ماهی، کنترل کیفیت، ماهیان دودی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.