بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

باکتری Listeria monocytogenesیکی از خطرناک ترین باکتری ها در محصولات غذایی است که موجب ۲۰ تا %۳۰ مرگ و میر در مبتلایان می گردد. از جمله غذاهایی که عامل لیستریوزیز است، غذاهای آماده مصرف (RTE) هستند. بنابراین روش های مناسب حرارت دهی برای حذف این پاتوژن در فرآیند تولید محصول نیازاست. L.monocytogenes قدرت ورود به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» (VBNC) در شرایط نامساعد رشد را دارد. بنابراین این پژوهش به منظور بررسی رفتار این پاتوژن در دمای بالاتر از دماهای پیشنهادی برای حذف این پاتوژن صورت پذیرفت. بدین منظور ۱۰۶×۵ باکتری در اواسط رشد لگاریتمی به سه محیط سرم فیزیولوژی،BHI و آبگوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان (FB) تلقیح شده و سپس به مدت ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۸۵°C قرار گرفتند. سپس باکتری ها با روش های کشت روی محیط BHI آگار غنی شده، لیستریا کروموژنیک آگار،BacLightâ Live/Dead و RT-PCR به منظور بررسی بیان ژن ۱۶S rRNA قبل و بعد از شوک حرارتی ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که این باکتری توانایی کشت پذیری خود را طی شوک حرارتی بالا از دست می دهد. نتایج بررسی زنده مانی این باکتری با روش BacLightâ Live/Dead نیز نشان داد این باکتری پس از شوک حرارتی زنده مانده است. نتایج بررسی بیان ژن نیز نتایج قبل را به طور معنی داری (P<0.01) تایید و نشان داد که ژن۱۶S rRNA در باکتری های غیرقابل کشت بیان می گردد. طبق نتایج این پژوهش، تردید بزرگی در مورد D value در کنترل کیفیت میکروبی برای این پاتوژن در فرآیندهای فرآوری مواد غذایی، به ویژه غذاهای RTE وجود دارد.

کلید واژه: L. monocytogenes ،VBNC، بیان ژن، بهداشت غذایی، دمای بالا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.