تاثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه ای گیاهچه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه ای گیاهچه سویا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه ای گیاهچه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه ای گیاهچه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه ای گیاهچه سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تحقیقات بذر ایران

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر شرایط و طول دوره انبارداری و همچنین جنس کیسه بر کیفیت بذر سویا (Glycine max L.) رقم ساری (JK) پژوهشی در سال های ۸۹-۱۳۸۸ و ۹۰-۱۳۸۹ در دو مرحله آزمایشگاهی و مزرعه ای بر اساس آزمایش عاملی (فاکتوریل) ۲×۳×۵ با سی تیمار بر پایه طرح کاملا تصادفی (بخش آزمایشگاهی) و طرح پایه بلوک های کامل تصادفی (بخش مزرعه ای) با سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی ساری انجام شد. عوامل مورد بررسی، پنج نوع لفاف، پاکت کاغذی دو لایه، پاکت کاغذی سه لایه، پاکت کاغذی دو لایه با لایه لمینت، کیسه پارچه ای (چتایی)، کیسه پروپیلنی، سه مدت نگهداری ۲، ۴ و ۶ ماه و دو شرایط نگهداری، انبار معمولی و نگهداری در انبار کنترل شده با دمای ۱۶ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۶۵ درصد بود. نتایج نشان داد که با افزایش طول دوره انبارداری از دو ماه به شش ماه، میزان جوانه زنی از ۸۴.۸۷ درصد به ۷۹.۲۵ درصد کاهش یافت و در سال اول میزان جوانه زنی در انبار کنترل شده با پاکت کاغذی سه لایه (۸۸.۶۲ درصد) نسبت به انبار معمولی با کیسه پروپیلنی (۶۳.۹۴ درصد) بیشتر بود. آزمون پیری تسریع شده نشان داد که با افزایش طول دوره انبارداری از دو ماه به شش ماه میزان جوانه زنی از ۸۱.۸۱ درصد به ۷۶.۶۱ درصد کاهش یافت. در هر دو سال بیشترین درصد جوانه زنی مربوط به کیسه های کاغذی سه لایه بود و کمترین آن در کیسه های پروپیلنی و پارچه ای بود. شاخص های کیفی بذر در هر دو سال در انبار کنترل شده نسبت به انبار معمولی از شرایط بهتری برخوردار بود. نتایج مزرعه ای نیز نشان داد که بیشترین درصد ظهور نهایی گیاهچه ها در هر دو سال از بذرهای انبار کنترل شده در پاکت کاغذی سه لایه (۸۱.۹۸ در سال اول و ۸۰.۸۹ درصد در سال دوم) بود و کمترین میزان آن در هر دو سال در انبار معمولی در کیسه پروپیلنی (۶۲.۳۱ درصد در سال دوم و ۶۲.۰۸ درصد در سال اول) بود. به طور کلی مشخص شد که نگهداری بذرها در پاکت های کاغذی سه لایه در انبار کنترل شده برای نگهداری بذرهای سویا مناسب می باشد.

کلید واژه: سویا، انبارداری، قوه نامیه، بنیه بذر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.