آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و ارتباط آن با وضعیت ید مصرفی در دوران بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و ارتباط آن با وضعیت ید مصرفی در دوران بارداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و ارتباط آن با وضعیت ید مصرفی در دوران بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و ارتباط آن با وضعیت ید مصرفی در دوران بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و ارتباط آن با وضعیت ید مصرفی در دوران بارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: مطالعات پیشین نشان داده اند، مادران باردار به دلیل افزایش نیاز به ید، از جمله گروه های در معرض خطر کمبود ید می باشند. بنابراین هدف از مطالعه حاضر بررسی سطح آگاهی، نگرش و عملکرد مادران باردار در خصوص دریافت ید و نمک یددار و ارتباط آن با وضعیت تغذیه ای ید آنان بود.مواد و روش ها: در این مطالعه مشاهده ای- تحلیلی، ۱۰۰ مادر باردار ساکن جنوب تهران از پنج مرکز بهداشتی- درمانی به صورت تصادفی انتخاب و وارد مطالعه شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسش نامه اطلاعات عمومی و دموگرافیک و پرسش نامه سنجش آگاهی، نگرش و عملکرد مادران در زمینه مصرف نمک یددار بود. وضعیت تغذیه ای ید شرکت کنندگان با تهیه نمونه ادرار مادر و نمک مصرفی خانوار ارزیابی شد.یافته ها: میانگین سن شرکت کنندگان ۲۷.۱۶±۵.۵۸ سال بود. میانگین و انحراف معیار نمرات آگاهی، نگرش و عملکرد مادران به ترتیب ۶۲.۵±۲۰.۸، ۸۵.۲±۱۲.۳، ۶۴.۷±۱۴.۳ و میانه (دامنه بین چارکی) ید نمک مصرفی و ید ادرار مادران به ترتیب (۲۰.۶-۲۹.۶) ۲۵.۹ گاما و (۶۰.۰-۱۶۰) ۱۰۹ میکروگرم در لیتر بود. ۷۴ درصد مادران از نمک های حاوی ۴۰-۲۰ گاما ید مصرف می کردند و ۲۹ درصد آنان غلظت ید ادرار ۱۵۰ ³ میکروگرم در لیتر داشتند. بین عملکرد مادران و غلظت ید ادرار آنان (P<0.01، r=0.28) و هم چنین میزان ید نمک و غلظت ید ادرار شرکت کنندگان (P<0.01، r=0.24) ارتباط معنی داری وجود داشت.نتیجه گیری: اگرچه مادران دچار کمبود ید بودند، اما میزان آگاهی، نگرش و عملکرد آنان در خصوص دریافت ید و نمک یددار مطلوب بود. بررسی سایر عوامل فردی و اجتماعی موثر بر وضعیت تغذیه ا ی ید مادران باردار توصیه می گردد.

کلید واژه: آگاهی، نگرش، عملکرد، وضعیت تغذیه ای ید، مادر باردار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.