اثر محیط کشت های مختلف بر زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محیط کشت های مختلف بر زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محیط کشت های مختلف بر زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محیط کشت های مختلف بر زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محیط کشت های مختلف بر زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

زهرآگینی کنیدی ها و بلاستوسپورهای تولیدی قارچ Metarhizium anisopliae در محیط کشت های مختلف علیه پوره ها و حشرات بالغ سن گندم، Eurygaster integriceps بررسی شد. آزمایش ها با آرایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلیه آزمون های تعیین زهرآگینی به روش زیست سنجی غوطه وری با غلظت های ۱۰۳ تا ۱۰۷ اسپور بر میلی لیتر انجام شد. نتایج نشان داد زهرآگینی بلاستوسپورها و کنیدی های حاصل از محیط های کشت مختلف با یکدیگر تفاوت معنادار دارند. بیشترین و کمترین درصد مرگ کل بلاستوسپورها برای پوره های سن دوم به ترتیب ۱۰۰ و ۴۱.۶ درصد در محیط های عصاره سبوس برنج و عصاره سبوس گندم + عصاره سبوس برنج حاصل شد. بیشترین درصد مرگ پوره های سن دوم به میزان ۱۰۰ درصد با کنیدی های حاصل از محیط های سبوس گندم، تفاله جو بهنوش و آرد برنج، و کمترین درصد مرگ کل ۸۶.۱ درصد با کنیدی های حاصل از محیط ذرت به دستامد. کمترین LT50 ثبت شده ۲.۳ روز در محیط عصاره سبوس گندم + مخمر روی پوره های سن دو بوده و بیشترین LT50 ثبت شده ۱۰.۱ روز مربوط به تیمار بلاستوسپورهای عصاره سبوس گندم + عصاره سبوس برنج روی پوره های سن پنج بوده است. کمترین LT50 ثبت شده ۴.۷ روز مربوط به کنیدی های محیط سبوس برنج روی پوره های سن دو، و بیشترین LT50 ثبت شده ۱۳.۱ روز از برنج کامل روی پوره های سن چهار بود.

کلید واژه: بستر غذایی، زهرآگینی، سن گندم، Metarhizium anisopliae

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.