تاثیر دما و شوری بر سمیت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دما و شوری بر سمیت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دما و شوری بر سمیت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما و شوری بر سمیت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دما و شوری بر سمیت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات

تعداد صفحات :۱۳

سمیت سایپرمترین (cypermethrin) با غلظت ۰.۰۲ میکروگرم دز لیتر در ارتباط با شوری (صفر و ۱۴ppt) و دما (۱۶±۱ و ۲۵±۱ درجه سانتی گراد) در ماهی گورخری (Aphanius sophiae) برای مدت ۱۴ روز در شرایط آزمایشگاهی بررسی شد. با تغییر شوری و دما، تغییرات واضحی در بافت کبد مشاهده شد که روی هم افتادگی هپاتوسیت ها، شکل نامنظم نوکلئوس ها، تورم ابری، آتروفی، دژرسانس چربی، پیکنوزیز، نکروز کانونی، کاریولیز، تجمع سلول های کوپفر، نکروز هپاتوسیت ها و رکود صفرا از جمله تغییرات بود. نتایج نشان داد، با کاهش شوری و افزایش دما، سایپرمترین موجب تخریب بیشتر کبد ماهی می گردد. از این رو، این ماهی به علت یکسان عمل نکردن در شرایط محیطی مختلف، نمی تواند شاخص زیستی مناسبی باشد و در صورت استفاده از این گونه برای ارزیابی سایپرمترین در اکوسیستم های آبی، این شرایط محیطی نیز باید مد نظر قرار گیرند.

کلید واژه: کبد، cypermethrin، ماهی گورخری، متغیرهای محیطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.