بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات

تعداد صفحات :۱۳

پایداری اکسیداتیو روغنها، چربیها و فراوردههای غذایی پرچرب می تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی ماننداکسیژن، نور، حرارت، یون های فلزی و آنزیم ها قرارگیرد ودرنهایت فساد اکسیداتیو را در پی داشته باشد. این تحقیق به منظور بررسی نقش عصاره بیلهر در پایداری اکسیداتیو روغن ماهی (تحت حرارت مایکروویو) و مقایسه آن با آنتی اکسیدان سنتزی BHT انجام شده است. غلظت های ۲۵۰ppm و ۵۰۰ppm عصاره بیلهر و BHT200 ppmبه روغن ماهی افزوده شدو یک نمونه روغن ماهی بدون افزودن آنتی اکسیدان به عنوان شاهد در نظر گرفته شد، سپس در دوره های زمانی۰، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ دقیقه پس از قرار گرفتن در مایکروویو از آنها نمونه برداری شد. شاخص های اکسیداتیوشیمیایی (پراکسید، اسید های چرب آزاد و تیوباربیتوریک اسید) مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج، در تمام زمان های قرارگیری در مایکروویو میزان پراکسید، اسید های چرب آزاد و تیوباربیتوریک اسید تیمارهای حاوی عصاره نسبت به تیمار شاهد کمتر بود اما نسبت به تیمار حاوی BHT بیشتر بود. بین تیمار حاوی ppm250 عصاره و تیمار حاوی BHT اختلاف معنی دار مشاهده نشد. باتوجه به نتایج، به دلیل تفاوت معنی دار نمونه های حاوی عصاره با نمونه شاهد و عدم تفاوت معنی دار نمونه حاوی ۲۵۰ ppm عصاره با BHT، می توان انتظار داشت که عصاره بیلهر به عنوان آنتی اکسیدان در صنایع غذایی در حفظ و نگهداری روغن ماهی قابل استفاده باشد.

کلید واژه: مایکروویو، روغن ماهی، عصاره بیلهر، پایداری اکسیداتیو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.