ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل آوری شده با پرتو گاما و میکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل آوری شده با پرتو گاما و میکروویو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل آوری شده با پرتو گاما و میکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل آوری شده با پرتو گاما و میکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل آوری شده با پرتو گاما و میکروویو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران

تعداد صفحات :۱۸

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پرتو گاما، پرتو میکروویو، تجزیه پذیری شکمبه ای، دانه منداب، مواد ضد تغذیه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.