عنوان فارسی: تبیین فقهی حقوقی شروط ثمن باز در قراردادهای انرژی (عنوان عربی: الاستعراض الفقهی الحقوقی لِشروط سعر الفتح فی إتفاقیات الطّاقه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تبیین فقهی حقوقی شروط ثمن باز در قراردادهای انرژی (عنوان عربی: الاستعراض الفقهی الحقوقی لِشروط سعر الفتح فی إتفاقیات الطّاقه) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تبیین فقهی حقوقی شروط ثمن باز در قراردادهای انرژی (عنوان عربی: الاستعراض الفقهی الحقوقی لِشروط سعر الفتح فی إتفاقیات الطّاقه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تبیین فقهی حقوقی شروط ثمن باز در قراردادهای انرژی (عنوان عربی: الاستعراض الفقهی الحقوقی لِشروط سعر الفتح فی إتفاقیات الطّاقه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تبیین فقهی حقوقی شروط ثمن باز در قراردادهای انرژی (عنوان عربی: الاستعراض الفقهی الحقوقی لِشروط سعر الفتح فی إتفاقیات الطّاقه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی)

تعداد صفحات :۲۷

چکیده فارسی:معلوم و معین بودن عوضین از شرایط صحت عقود مغابنی از جمله بیع است. با این حال در برخی از قراردادها به ویژه قراردادهای مرتبط با حوزه انرژی مانند نفت و گاز که در آنها ثمن حین انعقاد قرارداد به صورت مقطوع و تفصیلی معین نمی شود، میزان ثمن در آنها متغیری وابسته به عناصر دیگر است. این گونه قراردادها را عقد بیع با ثمن باز (Open Price) گویند. در این قراردادها، متعاملین در هنگام انعقاد قرارداد نمی توانند و یا نمی خواهند ثمن خود را دقیقا معلوم و معین سازند بلکه تعیین آن را به شاخص های کم و بیش متغیری در آینده محول می کنند و حتی ممکن است در برخی حالات، ثمن را مسکوت بگذارند. با توجه به حجم فزاینده این قراردادها، بررسی وضعیت حقوقی آنها ضرورت دارد. سوال پژوهش حاضر این است که آیا قراردادی که ثمن آن مفتوح و باز است، صحیح می باشد یا یکی از طرفین می تواند از پای بندی به آن امتناع کند و به بهانه نقص در یکی از شرایط اساسی قرارداد و بطلان قرارداد از اجرای تعهدات خویش شانه خالی کند؟ این مقاله، بر آن است تا با مطالعه مبانی مساله در فقه و حقوق ایران، راه را بر پذیرش و توسعه این گونه معاملات هموار نماید. تحلیل رویکردهای متفاوتی که در قبال این نوع قراردادها وجود دارد، موضوع این مقاله است.

چکیده عربی:من شروط صحه العقود المغانبه، تَعَیَّنُ العِوَضِن، منها البیع. مع ذلک لا یَتَعیَّنُ السَّعرُ عند انعقاد الإتفاقیه قطعاً و خَصماً فی بعض الاتفاقیات خاصهً المرتبطه بالطاقه کانفط و الغاز. و یقال لهذه الاتفاقیات، عقد البیع أو سحر الفتح (open price). فی الاتفاقیات هذه، لا یستطیع المتعاملان تعیینَ السَّعر قطعاًأو لا یریدانِه فیترکانِ السَّعر إلی المؤشِّرات المتغیره إلی حدٌّما فی القادم و یمکن یترکانِهِ مسکوتاً. و سؤال هذا البحث: أصحیحٌ العقد الذی سَعرُهُ مفتوح أو یستطیع أحدُ الطرفین أن لا یلتزم به و لا یُنَفِّذَ عُهودَه اعتزاراً علی نقصٍ فی شرطٌ اساسی من شروط الإتّفاقیه و بطلان العقد؟ و المقاله هذه فی صَدَد تمهیذٌ لقبول هذه الصفقات بدراسه اُصول المسأله فی الفقه و الحقوق الإیرانیه، و تحلیلِ الآراء المتنوّعه عن هذه الاتفاقیات.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: بیع، شرط ثمن باز، غرر (کلیدواژه عربی: البیع، شرط، سعر الفتح، الغرر)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.