بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق در سال ۱۳۹۰ به منظور تعیین و مقایسه میزان عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در تخم ماهی، عضله بچه ماهی انگشت قد، ماهی بازاری، مولدین نر و ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی استان لرستان انجام شد. ۷۵ نمونه تخم ماهی، بچه ماهی (انگشت قد)، ماهی بازاری، مولدین نر و ماده قزل آلای رنگین کمان تهیه شدند. بالاترین و پایین ترین میزان روی به ترتیب در کبد بچه ماهی (۲۶.۹۰±۱.۱۵ میلی گرم در کیلوگرم) و عضله مولدین نر (۶.۱۶±۰.۴۵ میلی گرم در کیلوگرم) مشاهده گردید. بالاترین و پایین ترین میزان فسفر به ترتیب در کبد بچه ماهی (۳۹۶۶.۴۲±۱۲۵.۸۶ میلی گرم در کیلوگرم) و آبشش مولدین ماده (۲۴۰۰±۱۴۴.۷۶ میلی گرم در کیلوگرم) بود. بالاترین و پایین ترین میزان پتاسیم به ترتیب در عضله ماهی بازاری (۵۰۰۰±۱۳۲.۲۸ میلی گرم در کیلوگرم) و عضله بچه ماهی (۳۷۱۲.۶۴±۷۶.۸۳ میلی گرم در کیلوگرم) به دست آمد. بالاترین و پایین ترین میزان کلسیم به ترتیب در کبد مولدین نر (۴۶۴.۸۵±۳۰.۵۵ میلی گرم در کیلوگرم) و عضله ماهی بازاری (۱۹۳.۳۹±۱۵.۲۷ میلی گرم در کیلوگرم) به دست آمد. عنصر روی در کبد و آبشش بچه ماهی و عضله ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود. عنصر فسفر در عضله، کبد و آبشش بچه ماهی نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر به دست آمد. غلظت پتاسیم در عضله، کبد و آبشش ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر محاسبه گردید. میزان کلسیم در عضله، کبد و آبشش مولدین نر نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود.

کلید واژه: ماهی، قزل آلای رنگین کمان (Oncarhynchus mykiss)، عناصر ضروری، تغذیه، عضله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.