ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده بافت پریودنتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده بافت پریودنتال دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده بافت پریودنتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده بافت پریودنتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده بافت پریودنتال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)

تعداد صفحات :۱۸

غشاهای مسدود کننده به منظور بازسازی بافت هدایت شده پریودنتال در دندان پزشکی، استفاده می شوند. هدف از این پژوهش، ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین به روش الکتروریسی برای کاربرد بازسازی بافت پریودنتال بود. ابتدا پلی کاپرولاکتون دی ال و پلی کاپرولاکتون فومارات ساخته شد و به وسیله آزمایشات طیف سنجی تشدید مغناطیسی هسته (HNMR)، طیف سنجی فروسرخ فوریه (FTIR) و کروماتوگرافی ژل تراوایی (GPC) مشخصه یابی شد. غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین به روش الکتروریسی با موفقیت ساخته شد. در واقع، مخلوط کردن این پلیمر با ژلاتین امکان الکتروریسی و تهیه غشاء از این ماده را به روش الکتروریسی فراهم نمود. محلول ژلاتین در استیک اسید هدایت الکتریکی و ویسکوزیته بیش تری نسبت به محلول پلی کاپرولاکتون فومارات در استیک اسید دارد، که به پلی کاپرولاکتون فومارات توانایی الکتروریسی شدن می دهد. محلول ۳۰ درصد وزنی پلی کاپرولاکتون فومارات در استیک اسید دارای هدایت الکتریکی ۱۴۶ میکروزیمنس بر سانتیمتر در ۲۳ درجه سانتیگراد و ویسکوزیته ۵۵.۲۶ میلی پاسکال در ثانیه در نرخ برش ۶۹۲.۴۸ ثانیه به توان منفی یک است. این اعداد برای محلول ۳۰ درصد وزنی ژلاتین در استیک اسید به ترتیب عبارت از۱۰۱۵ میکروزیمنس بر سانتیمتر در ۲۳ درجه سانتیگراد برای هدایت الکتریکی و ویسکوزیته ۲۶۵.۵۱ میلی پاسکال در ثانیه در نرخ برش ۶۹۲.۴۸ ثانیه به توان منفی یک می باشند. مشاهدات میکروسکوپی الکترونی روبشی (SEM) وهمچنین FTIR ساخت این غشا را اثبات کرد.

کلید واژه: مهندسی بافت هدایت شده، غشای مسدود کننده، پلی کاپرولاکتون فومارات، الکتروریسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.