بررسی وضعیت برخی از میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و فساد غذایی در انواع شیرینی جات عرضه شده در شهر اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت برخی از میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و فساد غذایی در انواع شیرینی جات عرضه شده در شهر اصفهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت برخی از میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و فساد غذایی در انواع شیرینی جات عرضه شده در شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت برخی از میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و فساد غذایی در انواع شیرینی جات عرضه شده در شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت برخی از میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و فساد غذایی در انواع شیرینی جات عرضه شده در شهر اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: بیماری های غذازاد، از مهم ترین علل مرگ و میر در جهان می باشند و انواع شیرینی جات، به عنوان یکی از عوامل ایجاد این بیماری ها با منشا میکروبی همواره مورد توجه بوده اند. مطالعه حاضر، با هدف بررسی شیوع باکتری های موثر در ایجاد بیماری های غذازاد در شیرینی جات شهر اصفهان و نیز اثر چهار عامل رطوبت، نوع شیرینی، سطح بهداشتی تولید و عرضه و نوع فراورده از نظر صنفی و صنعتی بودن، بر جمعیت میکروبی مشاهده شده انجام گردید.روش ها: تعداد ۲۰۰ نمونه از انواع شیرینی از سطح شهر اصفهان به صورت تصادفی نمونه گیری و از نظر شمارش Salmonella، Staphylococcus aureus، Escherichia coli، کپک و مخمر، طبق استانداردهای ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفتند. آزمون های توصیفی، ANOVA و آزمون Independent t با سطح معنی داری ۹۵ درصد تحت نرم افزار SPSS در تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفتند.یافته ها: نتایج حاکی از آلودگی میکروبی ۸۷ درصد کل نمونه ها با حداکثر آلودگی به مخمر (۶۸ درصد) و Staphylococcus aureus (54 درصد) بود. اثر دو عامل رطوبت و نوع فراورده (صنفی و یا صنعتی) بر میانگین شمارش کلیه میکروارگانیسم های مورد بررسی، معنی دار بود. کیک و کلوچه، در میانگین آلودگی به مخمر، Escherichia coli و Staphylococcus aureus با سایر گروه های شیرینی اختلاف معنی داری داشتند. علاوه بر این، اثر تفاوت در سطح بهداشتی محل تولید و عرضه، موجب اختلاف معنی داری در میانگین تعداد مخمر و درصد نمونه های آلوده به Salmonella گردید (p<0.050).نتیجه گیری: ۸۲ درصد از شیرینی های عرضه شده در سطح اصفهان، فاقد استانداردهای میکروبی لازم هستند. برقراری قوانین نظارتی قوی تر، نظارت مستمر و ممیزی دقیق توسط سازمان های نظارتی برای نزدیک شدن شرایط فعلی به استاندارد ملی، نیاز بهداشتی جدی جامعه است که تحقق آن، موجب افزایش ضریب ایمنی و سلامت عمومی در جامعه خواهد شد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، شیرینی، اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.