اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی شامل پتانسیل های آب، اسمز، تورژسانس برگ، اسمولیتهای قند، پرولین و فعالیت آنزیم اینورتاز در طالبی ایرانی سمسوری، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح آبیاری (شروع آبیاری در پتانسیلهای ماتریک ۵۰- (شاهد)، ۶۵- (تنش سطح میانه) و ۷۵- کیلوپاسکال (تنش شدید)) در رقم طالبی سمسوری ورامین بودند. بر طبق نتایج حاصل از این تحقیق، کاهش شدید پتانسیل اسمزی حتی کمتر از میزان انتظار (حدود ۲۳- بار) در شدیدترین سطح تنش کم آبی (شروع آبیاری در پتانسیل ماتریک ۷۵- کیلوپاسکال) رخ داد. نتایج نشان داد که سطوح تنش کم آبی بکار رفته در این آزمایش باعث تغییراتی در میزان قندها و فعالیت آنزیم اینورتاز گردید. تنش کم آبی میزان فعالیت آنزیم اینورتاز را در سی و پنجمین روز پس از شروع تنش تا حد ۲.۰۱ کاهش داد، در حالیکه میزان فعالیت این آنزیم در آبیاری شاهد در همین مرحله حدود ۴.۱۴ اندازه گیری شد. شدیدترین سطح تنش کم آبی (شروع آبیاری در پتانسل ماتریک ۷۵- کیلوپاسکال) موجب افزایش میزان قندهای ساکارز (۰.۳۲ میلی گرم بر گرم وزن تازه) و گلوکز میوه (۰.۰۸ میلی گرم بر گرم وزن تازه)، پرولین برگها (۰.۳۵ میکرومول بر گرم وزن تازه) در سی و پنجمین روز پس از شروع تنش در مقایسه با شاهد در همین مرحله شد. همچنین تنظیم اسمزی در این گیاه در نتیجه تجمع ساکارز، گلوگز و پرولین تحت تنش کم آبی و باتوجه به این که پتانسیل اسمزی حتی نسبت به مقدار مورد انتظار کاهش بیشتری داشته، اتفاق افتاده است.

کلید واژه: اسمولیت ها، تنظیم اسمزی، سمسوری، فعالیت اینورتاز، تنش کم آبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.