بررسی پارامترهای موثر بر استخراج تیمول از دانه های زنیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای موثر بر استخراج تیمول از دانه های زنیان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای موثر بر استخراج تیمول از دانه های زنیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای موثر بر استخراج تیمول از دانه های زنیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای موثر بر استخراج تیمول از دانه های زنیان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی کاربردی

تعداد صفحات :۱۸

اسانس ها ترکیبات معطر فراری هستند که در گیاهان یافت می شوند. روش استخراج اسانس های گیاهی می تواند راندمان استخراج، درصد و نوع ترکیبات شیمیایی موجود در آن را تغییر دهد. در این تحقیق، اسانس حاصل از دانه های گیاه زنیان با استفاده از آب دمای زیر بحرانی استخراج و ترکیب های شیمیایی اسانس به روش GC و GC-MS تجزیه و تحلیل شدند. اثر پارامترهای مختلف بر استخراج با آب دمای زیر بحرانی مانند دما، دبی جریان آب و توزیع اندازه ذرات با کمک روش طراحی آزمایش تاگوچی بررسی شد. شرایط بهینه از آنالیز نسبت S/N به ترتیب در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس، دبی جریان ۲ میلی لیتر در دقیقه و توزیع اندازه ذرات ۰.۲۵ میلی متر به دست آمد.

کلید واژه: زنیان، تیمول، استخراج با آب دمای زیر بحرانی، روش تاگوچی، نسبت S/N

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.