مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش قابلیت ضدمیکروبی یک فیلم جدید فتوکاتالیست حاوی نانو ذرات رس و دی اکسیدتیتانیوم در ماتریس پلیمری پلی اتیلن با چگالی پایین در برابر باکتری های Pseudomonas spp. و مخمر Rhodotorula mucilaginosa در شرایط درون شیشه ای و سردخانه ارزیابی شد. فیلم نانوکامپوزیت با اختلاط نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم در دو فاز آناتاز و روتایل و نانوذرات رس کلوزیت ۲۰ آ (closite 20A) در ماتریس پلی اتیلن با روش مخلوط واکنشی مذاب تهیه شد. در هیچ یک از فیلم های شاهد فعالیت میکروب کشی در برابر هر دو میکروارگانیزم مشاهده نشد. سلول های زنده روی فیلم های نانوکامپوزیت برای Pseudomonas spp. و Rhodotorula mucilaginosa، پس از سه ساعت پرتوتابی با نور UVA با شدت ۰.۰۵ mW/cm2 (طول موج ۳۰۰-۲۰۰ نانومتر) به ترتیب تا ۴.۲۳ log CFU/ml و ۲.۱۲ log CFU/ml کاهش یافت. آزمایش شرایط سردخانه، روی میوه های تازه زردآلوی بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیت و پلی اتیلن خالص به مدت ۱۷ روز در دمای ۵ درجه سانتی گراد تحت تابش لامپ فلورسنت معمولی انجام شد. تعداد سلول های باکتری های مزوفیلیک و مخمر موجود بر میوه های بسته بندی شده در فیلم نانویی نسبت به فیلم پلی اتیلن خالص از کاهش معنی داری برخوردار بود. همچنین نتایج نشان داد که بیشترین اثر ضدمیکروبی با کاربرد توام فیلم های نانوکامپوزیت همراه با پرتوتابی UVA حاصل شد. پژوهش حاضر نشان داد که استفاده از فیلم نانوکامپوزیت تولید شده با روش واکنشی مذاب، می تواند در بسته بندی محصولات غذایی رشد میکروبی را کنترل کند.

کلید واژه: دی اکسیدتیتانیوم، رس، فتوکاتالیست، فیلم نانوکامپوزیت، اثر ضدمیکروبی، زردآلو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.