ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، مانع بروز بسیاری از بیماری ها می شوند. بدلیل اثرات سوء تغذیه ای آنتی اکسیدان های سنتزی، مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی با منشا گیاهی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این مطالعه ارزیابی میزان ترکیبات فنولی کل، فلاوونوئیدها و خاصیت آنتی اکسیدانی سیب و مقایسه کارایی آن با آنتی اکسیدان های سنتزی (بوتیلید هیدروکسی آنیزول، BHA و بوتیلید هیدروکسی تولوئن، BHT) بود. رقم های مختلف سیب از مناطق مختلف استان آذربایجان غربی جمع آوری شده و میزان ترکیبات فنولی کل، فلاوونوئیدها و خاصیت آنتی اکسیدانی آنها به ترتیب با روش های فولین سیو کالتو، رنگ سنجی و دی فنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH) و اندازه-گیری عدد پراکسید و اسید تیوباربیتوریک نمونه های روغن کره محلی حاوی غلظت های مختلف عصاره و آنتی اکسیدان های سنتزی انجام گردید. رقم های فوجی و شیخ احمد به ترتیب دارای بیشترین و کمترین محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها و فعالیت آنتی اکسیدانی بود، که این مقادیر به ترتیب عبارتند از ۲۹۴۰.۲۴ و ۱۳۵۰.۲۲ میکرو گرم معادل اسید گالیک به گرم عصاره خشک، ۲۵۳۰.۳۲ و ۱۲۰۰.۷۴ میکروگرم معادل کوئرستین به گرم عصاره خشک و ۹۱.۸۷ و ۳۲%، بیشترین و کمترین میزان عدد پراکسید و اسید تیوباربیتوریک بترتیب مربوط به نمونه شاهد و عصاره سیب با غلظت ۴۰۰ppm بود. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که رقم فوجی دارای بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی بود، لذا از آن در پایدارسازی روغن کره محلی استفاده شد.

کلید واژه: ترکیبات فنلی سیب، فعالیت آنتی اکسیدان، اکسیداسیون روغن کره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.