بررسی مقایسه ای کمبود ویتامین D در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کننده به درمانگاه ناباروری با گروه شاهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای کمبود ویتامین D در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کننده به درمانگاه ناباروری با گروه شاهد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای کمبود ویتامین D در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کننده به درمانگاه ناباروری با گروه شاهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای کمبود ویتامین D در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کننده به درمانگاه ناباروری با گروه شاهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای کمبود ویتامین D در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کننده به درمانگاه ناباروری با گروه شاهد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: مطالعات متعددی، شیوع بالای کمبود ویتامین D را در بالغین سالم کشورهای مختلف نشان داده است. سندرم تخمدان پلی سیستیک (PCOS یا Polycystic ovary syndrome)، یکی از اختلالات بالینی شایع است که در ۱۰-۵ درصد زنان در سنین باروری مشاهده می شود و یکی از علل نازایی در زنان محسوب می شود. در این مطالعه، ارتباط مقایسه ای بین کمبود ویتامین D و PCOS در زنان مبتلا به این سندرم در شهر اصفهان صورت پذیرفت.روش ها: در این مطالعه مقطعی، گروه مورد شامل ۴۴ نفر از زنان ۴۰-۲۰ ساله بود که به علت ابتلا به PCOS به درمانگاه نازایی بیمارستان شهید بهشتی اصفهان مراجعه کرده بودند. گروه شاهد نیز ۴۴ نفر از زنان ۴۰-۲۰ ساله سالم بودند که به طور تصادفی انتخاب شدند. وزن و قد آن ها با ترازو و متر چسبیده به دیوار اندازه گیری و نمایه توده بدن محاسبه گردید. برای هر یک از شرکت کنندگان، پرسش نامه مورد نظر تکمیل گردید. همچنین، جهت انجام آزمایش ویتامین D، از هر کدام از نمونه ها خون گیری انجام شد. از آزمون های Independent t و Mann-Whitney برای مقایسه چند میانگین و از آزمون همبستگی Pearson برای تعیین همبستگی دو متغیر استفاده شد.یافته ها: در گروه های مطالعه شده، بین سن و قد افراد، اختلاف معنی داری مشاهده نشد. ویژگی هایی مانند سن (P=0.290)، قد (P=0.710)، شغل (P=0.290) و سطح تحصیلات (P=0.490) در دو گروه شاهد و مورد، اختلاف معنی داری نداشتند، اما سطح ویتامین D در گروه مورد نسبت به گروه شاهد اختلاف معنی داری داشت (P=0.006).نتیجه گیری: میزان میانگین سطح سرمی ویتامین D در گروه مورد نسبت به گروه شاهد کمتر بود. در ضمن، این کمبود در افراد با (BMI) Body mass index بیشتر مشهود بود.

کلید واژه: ۲۵- هیدرکسی ویتامین D، زنان نابارور، سندرم تخمدان پلی کیستیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.