بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و اثر تغییر pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین دانه شنبلیله مورد بررسی قرار گرفت. ایزوله پروتئین شنبلیله حاصل دارای ۸۹.۱% پروتئین، ۶.۰۰% چربی و ۳.۰۰% کربوهیدرات بر مبنای وزن خشک بود. رفتار محلول ۵% ایزوله پروتئین شنبلیله سودوپلاستیک (شل شونده با برش) مشاهده شد. تغییر pH بر میزان حلالیت، ظرفیت کف کنندگی و پایداری آن و ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری آن تاثیرگذار بود. کمترین میزان حلالیت در pH برابر ۴.۵ دریافت شد که موید نقطه ایزوالکتریک ایزوله پروتئین شنبلیله بود. همچنین، کمترین میزان ظرفیت ایجاد کف و امولسیون ایزوله پروتئین شنبلیله نیز در pH ایزوالکتریک آن مشاهده شد. بیشترین ظرفیت ایجاد کف (۱۳۶%) و امولسیون (۳۹%) به ترتیب در pHهای برابر ۸ و ۳ حاصل شد. میزان جذب آب و روغن در ایزوله پروتئین شنبلیله به ترتیب ۲.۷ و ۶.۶ میلی لیتر به ازای هر گرم ایزوله پروتئین و میزان پروتئین کوآگوله آن ۳.۷۷% بود.

کلید واژه: ایزوله پروتئین دانه شنبلیله، پارامتر رنگ، ویژگی های عملکردی، ویسکوزیته، pH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.