تحلیل الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای در تیپ خالص بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.Mey) با استفاده از آماره O- ring (مطالعه موردی: جنگل شاهد نکا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای در تیپ خالص بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.Mey) با استفاده از آماره O- ring (مطالعه موردی: جنگل شاهد نکا) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای در تیپ خالص بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.Mey) با استفاده از آماره O- ring (مطالعه موردی: جنگل شاهد نکا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای در تیپ خالص بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.Mey) با استفاده از آماره O- ring (مطالعه موردی: جنگل شاهد نکا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای در تیپ خالص بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.Mey) با استفاده از آماره O- ring (مطالعه موردی: جنگل شاهد نکا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۷

الگوی مکانی درختان در مراحل مختلف زندگی داده های مهمی در رابطه با فرآیندهایی که تجدید حیات و توالی جنگل را هدایت می کنند، در اختیار قرار می دهد. رقابت از عامل های تاثیرگذار بر ساختار جنگل است. شناخت رقابت در جنگل به ویژه هنگامی اهمیت دارد که هدف از مدیریت جنگل، تقلید از پویایی بوم نظام های طبیعی باشد. برای این منظور یک پارسل مدیریت نشده به مساحت ۲۶ هکتار در منطقه نکا انتخاب شد و کلیه درختان بلندمازو با قطر برابر سینه بیشتر از ۷.۵ سانتی متر مورد اندازه گیری قطر قرار گرفتند و مختصات دکارتی آنها تعیین شد. سپس درختان اندازه گیری شده بر اساس قطر برابر سینه به چهار طبقه کم قطر، میان قطر، قطور و خیلی قطور تقسیم شدند. بررسی الگوی مکانی و رقابت درون گونه ای بلندمازو به ترتیب با توابع تک متغیره و دومتغیره آماره او- رینگ (O – ring) انجام شد. نتایج نشان داد که الگوی مکانی درختان به دلیل سنگین بودن بذر بلندمازو و فراوانی زیاد درختان جوان، در فاصله های کوتاه خوشه ای و سپس با بزرگ شدن مقیاس بررسی تصادفی می شود. همچنین مشخص شد که درختان بلندمازو دارای اثرات رقابتی مثبت و منفی متفاوتی در طبقه های مختلف قطری نسبت به هم هستند که در فاصله های متفاوتی با توجه به اندازه درختان اتفاق می افتد که متاثر از نورپسندی، محدودیت پراکنش بذر و رقابت درون گونه ای این گونه است. با توجه به اینکه پراکنش بلند مازو از الگوی تصادفی پیروی کرده است، بنابراین دخالت های جنگل شناسی باید علاوه بر ملاحظه سایر عامل های موثر در نشانه گذاری، به گونه ای باشد که برداشت فقط به صورت پایه ای و تصادفی انجام شود و توده به سمت الگوی تصادفی سوق داده شود.

کلید واژه: آماره O- ring، الگوی مکانی، بلندمازو، توده دست نخورده، رقابت درون گونه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.