تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست جانوری

تعداد صفحات :۱۰

باکتوسل نخستین پروبیوتیک مجاز در آبزیان می باشد که در سال ۲۰۰۹ در اتحادیه اروپا به ثبت رسیده است. این پروبیوتیک با ایجاد تغییرات مفید در جمعیت میکروبی روده و تولید اسیدلاکتیک منجر به بهبود رشد، تولید و بازماندگی انواع ماهی و میگو می گردد. بدین جهت تحقیقی جهت مقایسه اثرات سه دز متفاوت پروبیوتیک باکتوسل حاوی باکتری Pediococcus acidilactici بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق در قالب ۴ گروه،گروه اول: دز ۱گرم پروبیوتیک باکتوسل در ۱۰ کیلوگرم جیره غذایی،گروه دوم: دز ۲ گرم پروبیوتیک باکتوسل در ۱۰ کیلوگرم جیره غذایی، گروه سوم: دز ۳ گرم پروبیوتیک باکتوسل در ۱۰ کیلوگرم جیره غذایی و گروه شاهد: غذای کنسانتره بدون پروبیوتیک با ۳ تکرار در هر تیمار، تغذیه ماهیان با میانگین وزنی ۴۰۰ گرم به مدت ۴ هفته انجام گرفت. در پایان نرخ ضریب تبدیل غذایی (FCR) برای تیمارهای ۱ الی ۴ به ترتیب (۰.۸۴، ۰.۷۸، ۰.۸۲ و ۱.۴۷) به دست آمد که اختلاف معنی داری را با هم نداشتند (P>0.05). هم چنین در بررسی فاکتور نرخ رشد ویژه (SGR) تیمارهای ۱ الی ۴، ارقام (۱.۴، ۱.۵، ۱.۴ و ۰.۹۶) به دست آمد که کم ترین مقدار مربوط به گروه شاهد و با بقیه تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0.05). در بررسی فاکتور طول کل (Total Length) ماهی های تغذیه شده در ۴ گروه اختلاف معنی داری به دست نیامد (P>0.05). نتایج این آزمایش نشان دهنده این است که افزودن پروبیوتیکPediococcus acidilactici جیره به میزان ۲گرم پروبیوتیک در ۱۰ کیلوگرم جیره دارای اثرات مثبت بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان می باشد.

کلید واژه: پروبیوتیک، باکتوسل، قزل آلای رنگین کمان، تغذیه، Pediococcus acidilactici

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.